Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019

Horoscop Minerva pentru săptămâna 18-24 niembrie 2019. Vezi rezumatul săptămânii mai jos sau sari direct la zodia ta

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC– LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ –SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Pentru Berbec, săptămâna aceasta se concentrează asupra vieții sale într-un fel amestecat care îi poate ține ocupați în diferite domenii cheie.

Taurii au nevoie de câteva provocări pentru a face față acestei săptămâni, care i-ar putea face să se simtă obosiți și extenuați.

Gemenii s-ar putea să se simtă îngrijorați de reputația lor și se gândesc foarte mult la ceea ce va urma dar și la ce cred ceilalți despre ei.

Racii simt că nu au abilitățile necesare pentru a ține pasul cu o lume în schimbare, de aceea este un moment ideal pentru a-și arunca ochii asupra educației suplimentare.

Pentru Lei, un vis pe care l-au avut aproape de sufletul lor, are șansa să se realizeze pe măsură ce rețelele de socializare îi conectează cu persoanele pe care trebuie să le cunoscă.

Fecioarele să încerce să rămână cu picioarele pe pământ și să nu se enerveze prea tare dacă cineva nu răspunde cererilor lor așa cum au sperat.

Balanțele trebuie să evite să investească în ideea de câștig imediat – computere, mașini sau sisteme de divertisment, pentru că afacerea ar putea merge prost.

Scorpionii trebuie să aibă curajul să vorbească despre anumite preocupări pentru a putea merge mai departe și pentru a evita o despărțire.

Săgetătorii să își facă timp să fie singuri și să mediteze sau să își examineze convingerile, ideal ar fi în mijlocul naturii sau într-un alt cadru care le aduce liniște interioară.

Concentrarea pe sectorul social i-ar putea inspira pe Capricorni să ajungă și să se conecteze cu cei care împărtășesc ideile și pasiunile lor.

S-ar putea ca Vărsătorii să creadă că știu încotro merg, în privința obiectivelor și planurilor pe care le are, dar energiile nebuloase ale lui Neptun, ar putea îngreuna realizarea acestora.

Peștii este bine să aplice pentru o poziție nouă sau mai bună, în interiorul firmei sau a instituției în care lucrează.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top