Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Gemeni

Îngrijorările tale sunt legate de sănătate, săptămâna aceasta. Fă-ți timp pentru a merge la medic și pentru a da de capul acestor probleme și reînnoirea informațiilor învechite, reproiectarea planurilor vechi, toate acestea sunt pe agenda acestei săptămâni. Încercarea de a reedita programele vechi și de a le pune într-o perspectivă nouă te-ar putea ajuta. Atenție însă, perspectiva poate aduce o anumită confuzie din cauza informațiilor amestecate, totuși trebuie să rămâi constant.

Pe măsură ce Marte trăiește ultimele secunde din ultimul grad în Balanță, în Casa a 5-a, a creativității dar și a divertismentului, mai ai timp să te distrezi. Cu toate acestea, cu planetele răspândite prin celelalte case, vei fi, de asemenea, ocupat cu rutinele cotidiene, relațiile cheie – profesionale, de afaceri sau financiare. 

Luna în Fecioară, luni și marți, în Casa a 4-a, a familiei și a gândirii, sugerează că este mai înțelept să îți ușurezi programul, dacă poți. Luna, ca arhivă a emoțiilor noastre, poate aduce la suprafață, anumite drame și sentimente adânc îngropate și care ar putea face ziua mai agitată decât în mod normal. 

Mercur revine în mers direct miercuri, așa că merită să fii atent la locul de muncă, mai ales că această planetă imprevizibilă este încă în trigon cu Neptun. Nu este cel mai bun moment pentru a semna acorduri sau contracte, deoarece lucrurile ar putea să nu fie chiar așa cum par, mai așteaptă să treacă și luna vidă, și abia apoi treci la treabă. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Gemeni Relational

S-ar putea să te simți îngrijorat de reputația ta și te gândești foarte mult la ceea ce va urma dar și la ce cred ceilalți despre tine. Iubirea poate fi în centrul fricilor tale. Te simți nemulțumit, ca și cum nu ai primi atenția adecvată. Vocalizează-ți grijile și clarifică-ți nevoile. 

Soarele și Mercur și mai apoi Marte, din Scorpion te provoacă pentru a obține ce vrei. Să fii evaziv atunci când răspunzi la întrebări, este bine sau rău, în funcție de starea ta de spirit.

Duminică ajunge și Luna în Scorpion, astfel încât îți vine ușor să pui la cale ceva, atunci când vine vorba de planuri. Nu trebuie să ai totul cartografiat în minte, lasă-te dus de val pentru că numai așa că vei experimenta anumite momente, spontane, originale chiar dacă unele par incomode. De fapt, Luna îți scoate în evidență latura conștientă a Sinelui și te face să știi intuitiv cum să iei deciziile. Petrece ceva timp pentru a-ți tria sentimentele.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Gemeni Profesional

Ai senzația că tocmai ai evadat puțin, de la locul de muncă. Ai fost la un pas de un dezastru, dar printr-o minune, ai reușit să-l eviți la timp. Acum este momentul faci un pas înapoi și să te relaxezi.

Vei fi cel mai vorbăreț dacă se pune problema celor mai potrivite misiuni care necesită adaptabilitate și varietate de oferte. Universul aduce oportunitatea de a fi mai creativ și de a aduna oamenii în jurul tău, în moduri constructive. Perioada este ideală pentru promovarea intereselor de muncă sau de afaceri. O atitudine optimistă va face ca timpul să treacă rapid și să îi ajute pe ceilalți să facă tot posibilul să se simtă și ei așa. Eventual, respiră adânc dacă te simți stresat.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Gemeni Financiar

Abilitățile manageriale sunt mult admirate și căutate. Concurența este firească în această săptămână, așa că încearcă să elimini neatenția și să ai grijă pe ce cheltui banii. Păstrează timpul și efortul consolidat pe proiecte de anvergură sau pe marile corporații interesate de munca ta. Este posibil să te gândești la reputație și să cauți bunăvoința celor de la locul de muncă. Aceasta vine din respectarea rutinei zilnice și respectarea metodelor care s-au dovedit de succes în trecut.

Ești decis să îți analizezi relațiile personale și profesionale deoarece numai asta te poate ajuta  să avansezi în viața profesională și cea financiară.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Gemeni Sănătate

Universul te-ar putea încuraja să te răsfeți. Odată ce intri în regimul alimentar pe care l-ai ales împreună cu nutriționistul, există câteva lucruri care te pot provoca la varii tertipuri. Unele aspecte se referă acum la tentații, mai ales când vine vorba despre alimente care îți oferă un pic de plăcere și energie suplimentară, cum ar fi dulciurile. E bine să renunți la ceva dulce din când în când, în favoarea unui fruct, dar nu te absolvă de toată munca de întreținere.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top