Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu. Ai zile puternice

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu. Te afli la o răscruce spirituală și nu știi ce cale să alegi. Fă-ti timp pentru introspecție și meditează la ceea ce vrei să faci. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate acum. Fii prudent pentru a evita să fii victimă vreunui accident sau a unui furt. Acum este momentul să cauți familia, în special pe cei bătrâni a căror înțelepciune te ajută să ieși din impas. 

Săptămâna ar putea fi mai agitată decât te-ai aștepta, poate că ai adăugat o notă de dramatism. Poate că ar fi bine să îți ușurezi programul săptămânal, deoarece influențe intense te predispun să te confrunți cu una sau două dileme.

O parte din voi ar putea fi sahstisită de atâtea lucruri câte ai de făcut și, pe măsură ce Mercur, cât și Marte se opun conjuncției Saturn – Pluto, ai putea sabota un proiect sau o idee fără să realizezi. Ar putea fi o oportunitate de a face un bilanț înainte de a fi prea târziu și de a elimina acele activități care deja te-au dezamăgit.

Soarele s-a mutat în zona spirituală vineri trecută, în Casa a 12-a și ai șansa de a uni terminațiile libere și de a elibera orice bagaj emoțional. Un declic psihic te poate face să te simți reînviat și mai prezent. În cele din urmă, duminica este perfectă pentru o întâlnire vibrantă.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu Relaţional

Te-ai putea simți forțat să iei unele decizii doar că tu le percepi ca pe o umilință sau un regres, vorbind însă cu partenera/ul sau soția/ul ar trebui să atenueze aceste griji. Fă-ți timp pentru romantism, pentru plăcere sexuală și pentru o relație reală. Lasă-i pe ceilalți să te ghideze pe parcursul acestei săptămâni în tot ceea ce privește îngrijirea și starea de bine interioară. 

O minte clară va duce la o decizie clară, astfel încât să îți oferi spațiu pentru a-ți tria gândurile. Poate fi necesară reconectarea cu cineva din trecut. Inovația necesită transformare, astfel încât să fi gata să renunți la ceea ce nu se poate schimba. Nu te agăța de câteva eșecuri inițiale. Ai nevoie de o atitudine pozitivă și vei avea succes. Uneori îngrijirea de sine este necesară pentru o productivitate mentală reală.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu Profesional

Ești într-o poziție fantastică pentru a face următoarea mișcare în carieră. Reține că, în acest moment, relațiile interpersonale cu ceilalți reprezintă o parte esențială a succesului. Nu pierde din vedere acest lucru deoarece este unul dintre punctele tale forte. 

S-ar putea să fi în poziția de a manevra din spatele scenei. Fă alegerile din ochi ca să îi ajuți pe toți cei interesați. Câștigul personal acum ar trebui să cadă în plan secund. Este posibil să fi nevoit să stai de vorbă cu seful sau să vorbești unui grup pe care îl vezi în fiecare zi. Nu te simți nesigur și asta presupune că ai așteptări mari. Sunt zile puternice pentru a ajunge afară și a-i ajuta pe alții care se luptă.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu Financiar

 Cu abilități energizate puternic și de înaltă creativitate, poți aborda sarcinile care necesită o gândire extraordinară și o mare pasiune și de aici recompensele. Arta te inspiră și îți oferă o priză pentru sentimentele profunde. Cât timp ești singur ai timp să faci planuri. Explorarea de sine este exact ceea ce ai nevoie acum. Afacerile pot necesita păstrarea secretului. Ai grijă ce dezvălui, chiar și în conversații aparent ocazionale. Ia toate deciziile cu atenție; nu este nevoie să fi prea generos atunci când nu merită. 

Îți  poți schimba meseria în următoarele luni. Extinderea oportunității indică un moment bun pentru a schimba locul de muncă dacă te-ai gândit la asta sau pentru a-ți face munca mai profitabilă. Poți lua chiar măsuri pentru a face locul de muncă mai favorabil nevoilor tale prin negociere flexibilității sau a beneficiilor suplimentare. Efectuarea unui plan concret de a plăti datoriile îți aduce liniștea.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Leu Sănătate

 Lucrurile se pot simți un pic tulburi, în această săptămână și ai dreptate să te asculți cu prețul de a părea indiferent celorlalți. Nu există o modalitate mai bună de a te proteja decât de a rămâne la ceea ce știi că este potrivit pentru tine. Presiunea lumii exterioare îți poate aduce adesea nefericire. Încearcă să fii propriului tău confident. Mersul la sală pentru exerciții liniștitoare este recomandat.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top