Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac. Trăiește viața pe care o iubești

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac. Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la ego. După o fază proastă, este timpul să începi din nou. Îți dorești o schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau un nou stil vestimentar. Merită să faci o auto-evaluare acum. Crede în tine și lasă deoparte anxietatea. Fericirea decurge din eliberarea de toate tensiunile și îmbrățișarea inevitabilită a schimbării.

În același timp, asocierea lui Mercur și a lui Marte ar putea să te inspire să spui adevărul cu curaj și convingere. Pe măsură ce ambele planete se opun conjuncției Saturn – Pluto, ai putea fi pornit împotriva unei persoane care pare să te preseze. S-ar putea să observi măsura în care încearcă să te controleze și acest lucru te poate face să te îndepărtezi de ea dacă este necesar.

Veți fi în elementul tău, pe măsură ce Soarele se deplasează prin semnul tău. În următoarele patru săptămâni, ai putea fi dornic să inițiezi planuri și idei care pot pune în mișcare planurile. Duminica, un eveniment social ți-ar putea aduce cele mai bune rezultate în toată lumea.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac Relaţional

Conflictele sau problemele care afectează familia partenerului îți influențează starea de sănătate săptămâna aceasta. Deși s-ar putea să te simți limitat/ă în rolul tău, acesta este un moment bun de a face bilanțul propriei tale identități. Ia legătura cu propriați putere și limitarei. Găsește modalități simple de a face un nou început din orice, poate printr-o schimbare în aspectul exterior sau o meditație periodică, în liniște. Eliberează-te de vanitate și orgoliu și lucrează pentru a te conecta cu un model spiritual care te va îndruma.

Emoțiile și sentimentele se trezesc acum pe neașteptate. Ești în stare de o chimie intensă, poate cu cineva nou sau poate cu actualulpartener/ă. Atitudinea atentă și esența viații sunt la vedere și o observi și o apreciezi mai ales atunci când sesizesi că alții se simt atrași de voi. Folosește bine acest timp. Lasă lumea să știe despre planurile tale. Trăiește viața pe care o iubești.

S-ar putea să te simți îmboldit să urărești adevărata dragoste în timpul săptămânii de opoziție Marte-Pluto, dar eforturile tale nu reușesc întotdeauna. Există un lucru care înseamnă o încercarea prea mare. 

Luna este tot în semn de apă la începutul săptămânii, în Pești, așa că, în timp ce ești puternic legat de emoțiile tale, este un moment greu să te exprimi repede și dintr-odată. Ai nevoie de timp ca să te gândești la aceste lucruri. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac Profesional

 Încearcă să nu lași ca o atitudine negativă să îți deranjeze munca. S-ar putea să te supere ritmul lent care deranjează lucrurile, dar nu îți fă griji. Lucrurile bune iau timp. Atingerea scopurilor în ce privește cariera este un proces lung, nu o realizare peste noapte.

Analizele fizice dificile pot fi deosebit de satisfăcătoare. Evită orice contact cu persoane ale căror afaceri nu sunt la vedere. Vei putea să face schimbări în mediul tău imediat, îmbunătățind situația cu care te-ai luptat de ceva timp. Fă sau propune decizii îndrăznețe care îți vor afecta viitorul.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac Financiar

Fii deosebit de precaut când gestionezi orice schimb financiar sau complicat. Discută cu experții, dacă este necesar. Implică-te în activitățile din comunitate și în munca de caritate, pentru a obține o perspectivă mai clară asupra vieții și asupra a ceea ce contează cel mai mult.

Săptămâna este un moment excelent pentru a lua o decizie financiară la scară largă. Concentrează-te pe responsabilitățile profesionale sau pe afacere și depune toate eforturile pentru realizarea unei rețele de cunoștințe care îți garantează succesul financiar. Vei vedea în curând, că lucrurile pe care le dorești îți ies în cale.

Aspectele din această săptămână cer mai multă atenție la relațiie financiar-bancare. Mintea ta poate fi la persoana pe care o întâlnești, mai degrabă, decât cea pe care o folosești ca să faci bani. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Rac Sănătate

Gândește-te la suplimentele de minerale și vitamine. Este posibil să fii predispuși la o răceală sau altă infecție, pe care o are și partenerul tău. Încercă să iei zinc, vitamina C sau echinacea. Uneori ai o abordare hazardată în ce privește sănătatea. Dezvoltă obiceiuri de viață sănătoase care să îți permit să beneficiezi de o stare interioară de bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top