Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător. Ai parte de revalații

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător. Ești chemat în multe întâlniri în această săptămână. Afacerile necesită contribuția ta dar și alegeri. Asigură-te de feedback-ul de la soțul sau partenerul tău. Ești preocupat de problemele de sănătate proprii sau ale cuiva din familie.

Evită viciile și încearcă mai degrabă să ai grijă de tine, explorând opțiuni cum ar fi meditația sau chiar călătoriile pentru a obține o nouă perspectivă spirituală și pentru a te bucura de o schimbare de peisaj. Încearcă să ajungi la inima celor dragi dacă te simți singur. O rudă, poate o nepoată sau un nepot, pot fi o revelație, mai mult decât te-ai așteptat.

Luna de luni, în Pești, ar putea fi o oportunitate de a renunța la orice nu îți mai servește. Indiferent dacă este vorba de un obicei de care vrei să scapi sau de o situație care te-a afectat personal, este timpul să le lași să plece. Încearcă să socializezi cât mai mult, poți avea parte de momente foarte plăcute.

Pe măsură ce Neptun se află în Casa familiei, ai putea începe să vezi adevăratul motiv pentru care o problemă de familie a trenat atât de mult timp.

Soarele în Rac este în Casa a 8-a, o zonă mai intensă a temei tale natale și îți oferă șansa de a rezolva o problemă care făcea să scapi banii printre degete. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător Relaţional

 O situație cu un adversar sau o dispută în desfășurare cântărește greu săptămâna aceasta. Concurența sentimentală este un nou motiv de îngrijorare. Fă-ți griji și împărtășește un secret, poate cu privire la un regres, cu cineva în care ai încredere. Ieși și tu în afara cercului social obișnuit și provoacă-te să încerci ceva nou. Îngrijorările tale vor fi atenuate prin conectarea cu adevăratul motiv al scopului. Meditează sau trece în revistă  visele și obiectivele proprii. Dacă ești în prezent singur, cineva poate intra curând, în viața ta.

Îți place să călătorești și să înveți despre culturi noi nu trebuie decât să îți faci un plan despre cum vei acționa. Un nou sentiment se înfiripă în ciuda tuturor diferențelor dintre voi.

Luna î creativii Pești la începutul săptămânii îți oferă câteva idei pentru weekend. Dacă nu ai pe nimeni cu care să petreci, dă prietenilor tăi care sunt împreună cu cineva, niște sfaturi utile. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător Profesional

 Vei fi frustrat la locul de muncă de cei care sunt mai degrabă sunt neorganizați. Fii răbdător cu ei, deși acest lucru nu este neapărat ușor pentru tine. Înțelege că este ceva valoros pe care trebuie să-l înveți, astfel încât să asculți cu atenție.

Fii atent la ce spun colegii care au sugestii utile. Altercațiile stupide sau emoționale cu unii colegi pot ascunde probleme mai profunde. S-ar putea să ți se ceară să echilibrezi două perspective foarte diferite pentru a-ți croi noul drum. Îmbracă-te pentru succes. O prezentare profesională te va face remarcat. Această perioadă va necesita programarea atentă a tuturor lucrurilor și auto-disciplină. Creativitatea, nu realismul, va fi costumul tău puternic. Prezentările în profesii artistice sau de divertisment vor fi bine primite.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător Financiar

Neptun retrograd poate provoca stress financiar. Finanțele ar putea fi o problemă controversată, iar unele discuții pe această temă ar putea fi dure. De asemenea, lucrurile ar putea să ajungă la un punct culminant la mijlocul săptămânii și, dacă da, aceasta poate fi șansă de a lua o decizie care poate transforma situația ta financiară. Dacă obiceiurile vechi te trag înapoi, înțelegerea poate fi un punct de cotitură.

Operațiuni pe scară largă, cum ar fi majorarea capitalului, vor avea loc în această săptămână dacă ai o firmă. Deși acest lucru cere ca majoritatea timului să fie orientat spre afaceri, ai grijă să comunici cu cei de acasă. Tensiuile de la domiciliu pot afecta performanța la locul de muncă. Stabiliește-ți prioritățile pentru a evita oboseala.

Câștigi dividende prin investiții inteligente. Dacă te pierzi în amănunte atunci când vine vorba despre planificarea financiară, aspectele pot ajuta la atragerea persoanei potrivite care să dea o mână de ajutor nevoilor tale. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Săgetător Sănătate

Nu fi prea stresat că lucrurile nu merg chiar așa cum ți-ai dorit. Există șanse să ca de la oboseală să faci frisoane. Nu te suprasolicita. Dacă te poți relaxa, este posibil să eviți toate problemele. Începi, treptat, să te simți ușurat. Dacă te simți tensionat, încetiniște ca să fii sigur că lucrurile nu se vor complica. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top