Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion. Planifică-ți viața și crede în ceea ce vrei

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion. Cauți răspunsuri spirituale, gata să începi o căutare pentru o nouă descoperire. Calmul și controlul de sine aduc beneficii semnificative, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Vei avea niște izbucniri neașteptate de strălucire și intuiție. În anumite privințe, se pare că nu poți face nici un rău. Impactul acestor succese este simțit profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile personale.

Călătoriile și tehnologia sunt favorizate. Cei care lucrează în domenii care sunt legate de mass-media se vor descurca bine, la fel scriitorii și oamenii de știință. Pentru a realiza lucruri minunate, nu trebuie doar să acționezi, ci și să visezi. Planifică-ți viața și crede în ceea ce vrei.

Pe măsură ce Mercur face conjuncția cu Marte, ai putea avea multe de spus despre un subiect controversat, la fel ca și ceilalți. Deoarece ambele planete se opun lui Pluto aflat în  sectorul comunicării, argumentele sunt mai mult decât probabile și ele pot deveni destul de intense. Dacă nu dorești să cazi împreună cu cineva, metaforic vorbind, ar fi bine să vezi alături de cine mergi și fă-o cu grijă, la jumătatea săptămânii.

Neptun este retrograd în sectorul iubirii, timp de câteva luni, și în trigon cu Nodul Nord ceea ce ți-ar putea deschide ochii față de potențialul unei legături romantice undeva la drum, poate chiar în străinătate. Soarele aflat ăn Rac, semn care rezonează cu semnul tău, îți oferă protecție, astfel încât să poți simți că ești gata să te bucuri de o evadare și de șansa de a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion Relaţional

Pierderea tatălui sau a unui mentor, te descumpănește. Te simți trist și anxios dar toate acestea ar putea fi gestionate mai bine dacă vei fi câtva timp singur cu cineva dra ție. Ești într-o dispoziție spirituală în această săptămână, căutând răspunsuri care te vor îndruma cum să mergi înainte. Familia sau familia partenerului poate trece prin dificultăți care îți complică viața de zi cu zi. Planurile de călătorie se pot confrunta cu întârzieri sau restricții. Încearcă să nu te arunci în alcool, țigări, cafea sau în relații sexuale ocazionale. Vorbește cu cineva despre situația prin care treci ca să îți descarci sufletul. 

Starea calmă și concentrată va stârni în tine lucruri neștiute și benefice relațiilor sentimentale, vieții de familie și carierei tale. Toate asociațiile se dovedesc favorabile acum. Cu perspectiva corectă, faci alegeri corecte. Puterea intelectuală te ajută să te îndrepți în direcția cea bună. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion Profesional

 Simți un impuls puternic să te implici săptămâna aceasta. Această forță îți va cere să schimbi vitezele mult mai rapid în ceea ce privește munca. Nu respinge această idee. Ești într-un punct critic în care este folositor să îi asculți pe ceilalți.

Încercarea de a echilibra viața profesională și cea de familie poate fi perturbatoare. Te poți simți nemulțumit de realizările tale. S-ar părea că ceva lipsește indiferent de cât de mult obți sau ce nivel atingi. Această perioadă ar putea declanșa o flirt sau o poveste de dragoste lalocul demuncă. Fă tot posibilul pentru a-ți păstra mintea limpede. Este un moment puternic pentru a stabili o bază solidă pentru viitorul tău. Este o perioadă norocoasă pentru orice lucrare care aduce oamenii împreună și în armonie.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion Financiar

 Compensarea fianciară neașteptată, cum ar fi o moștenire, ar putea fi în curând ta. Fă o investiție sănătoasă cu acel venit suplimentar sau folosește-l pentru a plăti anumite datorii.

Rămâi calm, chiar și în situații îngrozitoare. Această atitudine va aduce beneficii multora, inclusiv prietenilor și familiei. Ținându-vă împreună sub presiune, poate duce la noi parteneriate și la probabilitatea crescută de a-ți atinge obiectivele. Colaborarea cu colegii este esențială acum și ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece se simte că nu poți face ceva greșit în această săptămână. Banii vin atunci când găsești o modalitate de a cultiva relațiile în cel mai bun sistem de sprijin posibil pentru viața personală și profesională.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Scorpion Sănătate

 Fii foarte atent dacă te implici în proiecte la domiciliu. S-ar putea să fii tentat să îți asumi anumite riscuri care duc la accidentări ușoare. Dacă lucraezii în domeniul instalațiilor sanitare sau instalațiilor electrice, asigură-te că știi ce faci și ești protejat. Dacă nu, fii foarte atent. În afară de aceasta, sănătatea ta este bună, continuă să muncești. Te descurci de minune!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top