Connect with us
Horoscop Minerva Septembrie 2019

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019

Horoscop Minerva Septembrie 2019. Urmează o lună cu multe evenimente pentru toate semnele zodiacale. Unii dintre noi se reinventează, alții vindecă răni foarte vechi. Este important să facem tot posibilul pentru a ne menține pe linia de plutire. Optimismul este cuvântul cheie al lunii. Iată ce ne rezervă astrele în luna sptembrie!

Horoscop Minerva Septembrie 2019

Berbec. Pe măsură ce intri în septembrie, te simți creativ, pasional, îndrăzneț, spontan și viața te îndeamnă să-ți urmezi inima. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Taur. Pe parcursul lunii septembrie, crește sentimentul de siguranță, de apartenență, recâștigându-ți încrederea interioară și înveți ceea ce ai nevoie cu adevărat pentru a te simți confortabil în pielea ta și pentru a străluci în lumina ta interioară. Citește horoscopul zodeiei tale pentru luna septembrie.

Gemeni. Vezi lumina și câștigi perspective în calea ce o ai de urmat. Fii curios, cum ești de obicei, deschis la mintea, creativ, îndrăzneț și spune ce-ți dorești fără a avea așteptări prea mari pentru că poți face alegeri inteligente. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Rac. Ai multe de oferit, de iubit și de împărtășit – abilitatea ta de a ajuta în nevoi din inimă, tuturor celor care te interesează și de a face din această lume un loc mai bun este acel dar atât de prețios și de neprețuit pentru tine. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Leu. Așteptați-vă la o mulțime de oportunități pentru aventură, romantism, creativitate, explorarea pasiunii dvs., descoperirea dorințelor pe care nu știați că le aveți. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Fecioară. Ai încredere în intuiția ta și îndrăznește să-ți recunoști dorințele și secrete subconștiente. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Balanță. Cu conjuncția Venus-Mercur, vei găsi un cerc. Privește înapoi – îți va aduce cunoștințe despre lecțiile actuale de viață. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Scorpion. Ești clar în ceea ce privește obiectivele proprii, astfel încât să nu te îndepărtezi nici de cursul evenimentelor și nici să pierzi din vedere valorile. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Săgetător. Jupiter marchează o fază de revizuire, aliniere cu busola interioară și de ghid în călătoria ta interioară de descoperire de sine pentru o mai mare conștientizare. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Capricorn. Există schimbări puternice și oportunități de schimbare a vieții în sepembrie – financiar dar și în viața particulară; mai ales în cea care implică atât intimitate, cât și bani și poate chiar și unele moșteniri. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Vărsător. Adevărul este că tu, abia ai arătat adevărata față a potențialului tău. Dar cum se spun, nu este pentru cine nu te cunoaște, ci pentru cei care te știu. Și se arată a fi o stare de cursă lungă. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Pești. Ai putea începe prin a-ți găsi un nou loc de muncă, un proiect, un regim de sănătate sau a deprinde o nouă obișnuință. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top