Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 CAPRICORN. Vei avea parte de schimbări majore

Horoscop Minerva Septembrie 2019 CAPRICORN. Există schimbări puternice și oportunități de schimbare a vieții în sepembrie – financiar dar și în viața particulară; mai ales în cea care implică atât intimitate, cât și bani și poate chiar și unele moșteniri.

Mercur este în Leo, Jupiter în mers normalîn Săgetător, iar Uranus retrograd. Lasă-ți deoparte conștient vanitatea și egoismul, scapă de nevoia de confirmare a valorilor pe care le deți și de atașamentul față de bani. Ceea ce îți dorești cu adevărat este intimitatea și securitatea emoțională și poți avea asta, dar trebuie să crezi că toate vine la timpul lor așa cum le orânduiește Dumnezeu. 

Conjuncția Mercur – Soare – Marte din 5 septembrie urmată de luna plină în Pești pe 14 septembrie, arată profunzimea dorințelor și potențialul legat de o situație financiară sau de o relație. Ai multe de câștigat, dar totul se reduce la valorile tale. Rămâi detașat pentru că situația este oricum în evoluție deci nu poți pierde nimic din adevărată valoare dacă ești atent. Apoi cu tripla conjuncție amintită, în Fecioară în zilele ești eliberat de o dramă interioară care câștigă o nouă perspectivă, permițându-ți să te vindeci.

Fă-ți un plan pe câțiva ani, lasă loc pentru noile descoperiri, apoi îți poți asuma riscuri inteligent calculate. Este, de asemenea, o șansă de a renunța la vechile ambiții, filozofii și idei pe care le-ai depășit sau care nu mai servesc caii pe care o urmezi. 

Pe 28 septembrie, o lună nouă în Balanță, sugerează că vei fi gata să pornești într-o nouă călătorie spirituală.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 CAPRICORN Relaţional

Ai tendința să te concentrezi pe un singur lucru, dar trigonul Venus – Uranus îți amintește să îți diversifici gândurile și energia. Ce mai aștepți?

Mercur în Fecioară va susține mai ușor pentru conversațiile, așa că ar trebui să îți fie mai ușor să vorbești cu străinii. Acum este momentul să abordezi asemenea discuții pe drumul pe care vei fi în fiecare zi!

Uranus, năbădăios cum îi este firea poate divulga lucruri importante despre viitorul vieții tale sentimentale după 21 septembrie. Caută semnele deoarece sunt peste tot.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 CAPRICORN Profesional

Un prieten întâmplător poate deveni în septembrie un aliat important. Menține liniile de comunicare deschise între tine și această persoană, astfel încât să beneficiați amândoi de perspectiva reciprocă a adevărului. Această alianță are sădevină și mai importantăpentru amândoi pe parcursul lunii. 

Rămâi cu picioarele pe pământ în prima jumătate a lunii septembrie. Sarcinile mărunte necesită atenție. Va fi important să revizui un proiect creativ pe 18 septembrie. Rezistă tentației de a renunța la un amănunt care nu ți se pare important. Când vei vedea cât de mult ți s-a îmbunătățit munca, vei fi bucuros că nu ai făcut-o.

Ți se va cere să instruiești câțiva nou-veniți în a doua jumătate a lunii. Aceasta ar putea fi o nouă etapă interesantă a carierei tale. Acceptă poziția de dascăl pe 28 septembrie, când luna nouă poate declanșa o schimbare în carieră.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 CAPRICORN Financiar

Cred că a sosit momentul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea problemelor financiare. Proiectele care implică bugete de cursă lungă și în care sunt implicați oameni pe care îi cunoști, vor veni cât se poate de lejer. Este un moment bun pentru a face un mic împrumut unui prieten.

Deși știi ce să-ți faci cu banii, mai ales cum să îi faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Posibil să nu poți gestiona problemele de viață și de sănătate. Este timpul să folosești asigurarea medicală din partea companiei. Fă-ți o programare imediat la un specialist. Anumite chestiuni pendinte de sănătate au soluții dacă o faci la timp. Acordă o atenție deosebită bărbatului/femeii care ești și nu te teme că nu vei știi săadministrezi ceea ce ți s-a încredințat.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC Sănătate

În cea mai mare parte a acestei luni, este posibil să fi trecut printr-o fază intensă de stres pe măsură ce abordezi emoțiile și problemele care te-au tras înapoi, iar acest lucru ți-a afecta într-un anumit fel, sănătatea.

O modalitate prin care poți ajuta acest proces este să iei în considerare o detoxifiere alimentară de o zi sau două. Mănâncă salată proaspătă și consumă sucuri, ceaiuri din plante și bea multă apă pentru a da sistemului nervos  și organismului un impuls pentru eliminarea toxinelor și oferind sistemului digestiv odihna de care are nevoie. Să nu te miri dacă în această perioadă încep să apară emoții pe care le-ați reprimat până acum.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BBERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top