Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU. Evoluezi în mod imprevizibil

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU. Cu o lună nouă, Venus și Marte care se deplasează prin semnul tău – te afli în elementul tău, te-ai aruncat și sperăm să trăiești viața la maxim. Așteptați-vă la o mulțime de oportunități pentru aventură, romantism, creativitate, explorarea pasiunii dvs., descoperirea dorințelor pe care nu știați că le aveți.

Mai presus de toate, este un proces de auto-descoperire și ești în curs de descoperire. Rămâneți în prezent, puteți desena ceea ce sau pe cine doriți. Există evoluții imprevizibile care se desfășoară într-o situație profesională. 

Pe 14 august soarele conturează Venus în semnul tău, urmat de luna plină Vărsător pe 16 august, aducând la lumină relațiile tale unu la unu. Relațiile se mută la un nou nivel – unele se termină, altele se adâncesc și înflorește. Fii sincer cu privire la dorințele tale, dar rămâne detașat.

Pe măsură ce Marte, Venus și Soarele tranzitează semnul Fecioareiă, acest tranzit va fi însoțit de o conjuncție Venus-Mercur …  – veți găsi un cerc complet de acum doi ani, când Venus-Marte a fost ultima conjunctură în această parte a cerului.

Valorizează-te, astfel încât să nu-ți pierzi energia, resursele și nici nu te sacrifici. Reduceți cheltuielile în exces, dar lăsați-vă să vă faceți griji – în special despre bani. Aveți talentele, abilitățile și resursele de care aveți nevoie pentru a crea sau pentru a atrage mai mult din ceea ce aveți nevoie. Capacitatea dvs. de a vă oferi neinteresat și devotat angajamentelor dvs. nu are preț.

Un nou ciclu care duce la creștere în securitate emoțională și financiară și în respect de sine, pe măsură ce plantezi semințe noi.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU Relaţional

Când Jupiter, planeta norocului, merge direct pe 11 august, dragostea la prima vedere și sfârșitele de basm fericite sunt o realitate. Nu te aștepta să afli ce rol joacă destinul în viața ta sentimentală. 

Soarele Uranus din 29 august oferă o perspectivă specială asupra unei situații romantice care te încurcă, făcând mai ușor trecerea la următoarea etapă. Sunteți sigur că doriți să faceți următorul pas, sau este suficient să fiți întâmpinat și cucerit provocarea?

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU Profesional

Nu veți avea chef să lucrați în zilele de deschidere ale lunii august. Poate preferați să vă luați o vacanță. Îndreptarea către un oraș plin de farmec sau plajă însorită îți va restabili entuziasmul natural pentru viață.

Șansa de a reveni la un fost loc de muncă ar putea sosi pe 11 august. Deși nu aveți intenția de a lucra vreodată pentru această companie, această perspectivă este tentantă. Nu numai că salariul va fi bun, dar și prestigiul va fi considerabil.

Dacă doriți o majorare, faceți-vă cazul în data de douăzeci și unu. Veți obține aprobarea de îndată ce a treizeci, după amabilitatea lunii noi.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU Financiar

Prin îmbunătățirea propriei performanțe, veți avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împărtășiți o relație de muncă. Colegii, peștii mai mari și mai mici din afacerea dvs. se pot îmbunătăți prin intermediul dvs., deoarece orice organizație sau colectiv este într-adevăr la fel de puternic ca și cel mai slab membru. Nu interpretați acest lucru ca un apel pentru a vă contesta sistemul actual! Faceți doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Aveți grijă să vă stresați și nu neglijați să vă luați timp personal atunci când aveți nevoie. Impozitul pe prietenie sau parteneriat nu are nimic mai mult decât unul dintre membri fiind prea obosit să se întâlnească.

Acesta este un moment pentru a te evalua și trebuie să fii sincer în acest sens; chiar dacă te-ar înnebuni să recunoști ceva anume cuiva altcineva, trebuie să te confrunți cu faptele atunci când ai de-a face cu tine. Aceasta este singura cale sigură de satisfacție și succes.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 LEU Sănătate

Saturn și Puternicul Pluton, cele două greutăți, își continuă faza de rebobinare în sectorul dvs. de sănătate și sănătate. Cu toate acestea, cu Marte înfiorat în semnul tău până pe 17 august și soarele până săptămâna viitoare, vei fi în elementul tău și vei putea funcționa la o capacitate mai mare decât cea normală.

Chiar și așa, atât cu retrospectarea lui Saturn, cât și a lui Pluton, nivelul dvs. de energie ar putea să fluctueze, iar acest lucru este de reținut. S-ar putea să aveți nevoie să vă faceți ritmul sau chiar să reduceți activitățile care au devenit o povară prea mare. Mențineți totuși exercițiul, deoarece chiar și cel mai blând antrenament vă poate ajuta să vă mențineți în formă de vârf.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top