Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 Pești. Îți vei găsi un nou loc de muncă

Horoscop Minerva Septembrie 2019 PEȘTI. Ai putea începe prin a-ți găsi un nou loc de muncă, un proiect, un regim de sănătate sau a deprinde o nouă obișnuință. Este o lună excepțional de creativă, când faci progrese reale la locul de muncă și ești pregătită pentru o descoperire.

Momentul culminează undeva pe 2 septembrie cu conjuncția Soare- Marte, la care se adaugă pe 4 septembri și Mercur. Problemele profesionale care au fost blocate undeva la începutul lui aprilie se urnesc în sfârșit și pot fi soluționate. Și să sperăm că se deblochează și de blocajele mentale.

Pe 14 septembrie o conjuncție Venus-Mercur, este însoțită de luna plină în semnul tău semn că ai o șansă care ține de creație, incredibilă, în fața ta.

Totuși, există o mulțime de lucruri necunoscute și efectele lunației te îndeamnă să te odihnești, să reflectezi și să te reformulezi înainte de a merge mai departe. Ia lucrurile ușor, și pașii următori îți vor fi dezvăluiți. Urmează un trigon Pluto – Marte pe 24 septembrie, cu Marte în casă partenerială când relațiile telae sunt în centrul atenției. De fapt, se închide o perioadă de doi ani și va trebui să evaluezi cum ai crescut, ce fel de relații cultivi sau ce te trage îapoi. Este o șansă de a evolua în relația cu celălalt. Pe măsură seapropie sfârșitul lunii, eliberezi conștient, dureri din trecut și resentimente, lasă-te vindecat și elimină ceea ce nu te mai ajută la creșterea voastră reciprocă.

Până pe 28 septembrie, vrei să fii gata să începi un nou ciclu; hrănind relațiile care îți oferă atât cât le-ai de oferit.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 PEȘTI Relaţional

Mercur este în Fecioară,adică în domiciliu, ceea ce face ca emoțiile să curgă în adâncime. S-ar putea să dorești să îți exprimi sentimentele mai devreme decât ar trebui, așa că încearcă să fii mai reținut.

Luna plină în Pești de pe 14 septembrie și cineva cu totul diferit decât orice ai întâlnit până acum îți va atrage cu siguranță atenția. Fii prudent, dar distrează-te!

S-ar putea să nu îți dorești pe cineva care pare dezordonat sau prea deschis cu toată lumea mai ales că Soarele este în Fecioară iar după 23 septembrie va trece în Balanță, vei avea tendința de a judecat mai mult decât de obicei. A avea standarde înalte este în regulă dar nu știu câți le îndeplinesc. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019 PEȘTI Profesional

Prima jumătate a lunii septembrie ar putea fi acordată cu o creștere salarială, o promovare sau un loc de muncă unde ai putere mai mare. Aceste descoperiri vor fi îmbucurătoare. Te simți bine să știi că munca ta este în sfârșit recunoscută.

11 august. Finalizarea unei slujbe nerecomandante vrea să fie o ușurare imensă pe data de cincisprezece datorită unei curățenii lungi.

Pentru a doua jumătate a lunii te-aș sfătuit să lucrezi cu un partener. Dacă ești în căutarea unui asociat de încredere, poți găsi unul 30 septembrie, când apare o persoană extrem de eficientă.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 PEȘTI Financiar

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare îți vor aduce mai mult stres decât ți-ai dori. Plățile întârziate sau amânate, verificările, beneficiile sau salariile vor lăsa aproape toată lumea implicată să se simtă ostilă. Nu întârziați să vă faci plățile la timp către ceilalți. Prin a energie pozitivă și o viață mai ușoară, faci ceea ce este potrivit pentru tine, pentru că oamenii vor să-și facă viața mai ușoară. Nu trebuie să te aștepți să îți mulțumescă, mare recunoștință va veni când va fi momentul. Asta nu înseamnă că ar trebui să duci viața persoanelor dependente sau mai știu eu ce.

Faza aduce șansa de a accede la fapte de viață care nu funcționează pentru tine. Când vei tăia răul din rădăcină, vei avea o perioadă mult mai ușoară, adică momentul acela când scapi de lucrurile rele și poți identifica lucrurile bune din viața ta mult mai ușor.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 PEȘTI Sănătate

Casa de sănătate, pompează energie serioasă luna aceasta, așa că nu cred să ai probleme cu aceasta. Și cum nivelul de energie va fi ridicat, poți canaliza o parte din aceasta pentru a tonifica musculatura, a pierde kilogramele în plus și a-ți modela corpul.

Cu toate acestea, nu uitați să faci o ușoară încălzire înainte de antrenament și mai ales să faci masaj periodic pentru a evita ca mușchii să se rigidizeze și articulațiile să devină dureroase.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BBERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top