Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION. Ai o oportunitate de aur pe plan profesional

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION. Luna septembrie începe cu luna nouă în Fecioară, pe 30 august și îți luminează sectorul profesional, cariera și imaginea publică. Soarele strălucește să zic așa și pentru tine. Fii încrezător în timp ce intensifici și îți împărtășești cunoștințele. Mai mult, îți aduce oportunități interesante care ar putea să îți extindă cariera și contul bancar. Ești clar în ceea ce privește obiectivele proprii, astfel încât să nu te îndepărtezi nici de cursul evenimentelor și nici să pierzi din vedere valorile.

Pe măsură ce Soarele și Marte, Venus și Mercur sunt conjuncte pe 14 septembrie când Luna Plină este în Pești, în sectorul creativității și a iubirii. Ar putea exista o oportunitate de aur în plan profesional, dar acest lucru ar putea declanșa nesiguranță sau ar putea însemna o situație internă la care trebuie să te adaptezi în ritm cu schimbările care au loc. Este șansa de a șterge punțile din trecut, astfel încât să poți crea spațiu pentru viziunea și viața în expansiune.

După 18 septembrie, viața ta socială devine mai ocupată. Realizezi conexiuni care te pot ajuta să îți realizezi ambițiile cele mai importante. Pe măsură ce trezești posibilități, însemnă că dai drumul la aspirațiile pe care le-ai depășit deja. Treci prin acest proces de purificare conștient, pe măsură ce te apropii de luna nouă din Balanță de pe 28 septembrie.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION Relaţional

Mercur este în semnul de pământ al Fecioarei, adică în domiciliu, când începe luna septembrie, sporind nevoia de a te simți în siguranță într-o relație romantică. Dacă nu crezi că poți avea încredere într-un potențial romantic, lucrurile nu vor merge prea departe.

Marte este în Fecioară și conjunct cu Soarele și cu Mercur pe 3 septembrie, așa că s-ar putea să fii tentat să te concentrezi doar pe aspectele negative. Exist încă unele lucruri bune pentru a fi ignorate, chiar dacă nu privești partea strălucitoare a lucrurilor.

Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie, oferindu-ți un plus de atenție. Această combinație dintre abilitățile tale naturale de investigare face ușor să descoperi unele secrete zdrobitoare.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION Profesional

Ai putea fi forțat să alegi între viața personală și cea profesională pe 2 septembroe. Cel mai bine este să alegi o viață privată plină de satisfacții, chiar dacă înseamnă să părăsești un loc de muncă la fel de plin de satisfacții. Nu subestima niciodată rolul pe care îl joacă partenerul tău când este vorba despre succes profesional.

O oportunitate fabuloasă de a face bani ar putea să se petreacă pe 11 septembrie. Aceasta este șansa ta de a deveni ce vrei. Spune-le prietenilor despre nevoile tale de muncă. Cei dragi vor fi fericiți să te recomande pentru locuri bine plătite. În curând, vei avea mai multe responsabilități decât poți gestiona.

Să te implici într-un proiect de echipă pe 30 septembrie ar fi o idee grozavă. Vei fi privit drept cel mai valoros jucător.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION Financiar

Viziunea ta este practică; știi ce fel de rezultate sunt realiste și chiar te aștepți să vedzi rezultate concrete pentru eforturile tale. Oamenii din jur știu că faci lucruri repede și eficient, și este mult mai probabil să ai mai mult contact cu atitudinea ta autoritară. Nu este nimic de care să îți faci griji, deoarece, probabil, vei avea parte de elogii sau recunoaștere pentru performanța excelentă.

Indiferent dacă o cauți sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni odată cu această recunoaștere. Este modul în care funcționează afacerea, dar unii oameni ar prefera să nu mai facă față nevoilor decât acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești acum, trebuie să fii dispus să oferi mai mult din ceea ce faci.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SCORPION Sănătate

Odată ce Chiron, trece încet prin sectorul de sănătate, vei putea înțelege mai bine unde se află punctele tale slabe. În loc să fie negativ, acest lucru te poate ajuta să fii atent la aceste zone și să găsești o modalitate de a le fortifica.

S-ar putea să apară și unele aspecte care să se refere la modul în care funcționează corpul tău și despre care nu poți da prea multe detalii. Puteți să te concentrezi astfel încât să funcționezi la nivel maxim.

Un lucru de care trebuie să ai grijă în următoarele săptămâni este presiunea care vine prin suprasolicitarea nevoii de a merge mai departe. Fă-ți timp pentru îngrijirea de sine și pentru a contracara acest lucru.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top