Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR. Ești o mină de aur

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR. Pe parcursul lunii septembrie, crește sentimentul de siguranță, de apartenență, recâștigându-ți încrederea interioară și înveți ceea ce ai nevoie cu adevărat pentru a te simți confortabil în pielea ta și pentru a străluci în lumina ta interioară.

La 11 septembrie, pe măsură ce Mercur este în Fecioară va face un trigon cu Saturn și apoi cu Pluto, dar și o inconjuncție cu Uranus retrograd semn că viața evoluează la nivel profund și de bază. Rămâi cu picioarele pe pământ. Vor fi schimbări majore care îți vor arată cât de sigur ești emoțional, financiar și în cadrul angajamentelor tale.

Nu stai pe o mină de aur, ești mina de aur! Rămâni repet, cu picioarele pe pământ, detașat și îndrăznește să fii tu. 

Pe măsură ce Marte, Venus și Soarele tranziteaă semnul Fecioarei, viața te scoate din zona de confort și aprinde pasiunile pământene. Pe măsură ce Venus se întâlnește cu Mercur pe 17 septembrie – s-ar putea aprinde flacăra iubirii sau aprobabrea unui proiect să aducă o vindecare profundă pentru inima ta. Se închide cercul de acum doi ani – învață-ți lecțiile și poți crește nesperat.

Deocamdată, cel mai bun lucru este să îți desțelenești inima și să te exprimi că vorbim despre dragostea, sexualitatea, creativitatea sau despre sine. Ești ca pământul – creativ, prolific, abundent și senzual.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR Relaţional

Este o ușurare atunci când Mercur este în Fecioară, în prima jumătate a lunii septembrie. Dacă ultimul ciclu de retrogradare mercuriană a fost unul dur în viața amoroasă, lucrurile ar trebui să înceapă să-și reintre în drepturi cât de curând.

Există o latură optimistă a pătratului Venus – Jupiter din 8 septembrie care te-ar ajuta să vezi partea pozitivă a iubirii chiar atunci când ai nevoie ceva mai mult. Nu te gândi la ce s-a întâmplat greșit în trecut, ci mai de grabă așteaptă cu nerăbdare să vezi ce ar putea merge pe viitor!

Fii pregătit pentru vești bune. Trigonul de Soare Pluto ajunge pe 19 septembrie pentru a schimba puțin jocul. Ai tendința să îți placă să păstrezi partea conservatoare a lucrurilor, dar acest tranzit îți poate schimba părerea despre unele idei mai tradiționaliste pe care le ai.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR Profesional

Tendințele te împing spre gânduri mari în septembrie. Acestea te solicită să fi mai deschis în căutarea de oportunități care să îți aducă mai multe beneficii pe termen lung decât pe termen scurt. Pentru a avea succes înțelegerea imaginii de ansamblu este esențială pentru succes. S-ar putea să fie o idee bună să-ți iei un coleg deoparte și să îi explici cum te deranjează atitudinea lui de șef.

Verificarea întârziată a unui raport de cheltuieli ar putea ajunge la tine după a 11 septembrie, restabilindu-ți astfel credința în sistem. Luna plină din 14 septembrie te poate obliga să îți asumi responsabilitatea pentru ceva ce nu ai făcut. Atitudinea demnă va câștiga admirația atât a colegilor, cât și a celor care te susțin. Dacă nu ai luat concediul în acest an, o poți face din 21 septembrie, moment perfect pentru a face acest lucru.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulantiv care să te satisfacă financiar; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante la locul de muncă pentru tine. Faci planuri pentru a atinge acel statut și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o depui. Dispozitivele de economisire a forței de muncă îți pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a-ți facilita munca, ia în considerare modalități de a găsi pe Facebook, oameni calificați cum nu ai sperat niciodată să găsești. În același timp, dorința puternică de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale ar putea să te copleșească. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019 TAUR Sănătate

Sectorul de sănătate și de stare de bine nu este prea susținut în această lună. Cu toate acestea, astrele sugerează că odată ce planeta de sănătate Venus, este în zona casei nutritiției și de sănătate după 15 septembrie când va intra în Balanță, ceea ce vei decide pentru sănătatea ta va fi în ordine. 

Dacă suferi de alergie la părul de animale, la mucegai sau la substanțele din diferite soluții de curățare și detergenți, îndepărtarea acestora din mediul de acasă te poate face să te simți mult mai bine. Poate include, de asemenea, alergii și intoleranțe alimentare. Evitarea acestor alimente poate aduce, de asemenea, o energie crescută și o digestie normală.

Pe măsură ce accentul cade pe sectorul de agrement, activități precum dansul, înotul și yoga pot duce, de asemenea, la o perspectivă mai bună a sănătății tale.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top