Horoscop Neti Sandu 6 iulie 2019, horoscopul zilei de sâmbătă

Ioan Adi
06.07.2019
Horoscop Neti Sandu 6 iulie 2019, horoscopul zilei de sâmbătă

Horoscop Neti Sandu 6 iulie 2019, horoscopul de weekend, ziua de sâmbătă pentru fiecare zodie.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ţesem de jur împrejurul nostru armonie ca să fim fericiţi.

Horoscop 6 iulie 2019 RAC

Poate-aveți un eveniment în familie şi o să puneţi umărul să iasă totul la mare artă, c-aţi ridicat sus de tot ştacheta. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care-i puteţi întâlni la un party, schimbaţi idei, şi poate vă uniţi forţele pentru nişte activităţi extraprofesionale, de timp liber.

Horoscop 6 iulie 2019 LEU

O să intraţi la cheltuială c-o s-alegeţi nişte variante de distracţie care cam ustură la buzunar şi o să vreţi să le faceţi pe plac copiilor. Voi o să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi o să revedeţi nişte prieteni cu care vă vedeţi cam o dată, de două ori pe an şi o să practicaţi un sport, vă duceţi într-un parc de agrement.

Horoscop 6 iulie 2019 FECIOARĂ

O să puteţi întâlni pe cineva care să vă-nsenineze zilele, să vă armonizaţi din mai toate punctele de vedere şi poate-ajungeti şi la căsătorie. Simţiţi nevoia unei schimabri şi o să plecaţi poate în plimbare să vă spălaţi gândurile, să vă-ntoarceţi cu idei, strategii, care să vă facă viaţa mai frumoasă.

Horoscop 6 iulie 2019 BALANŢĂ

Se poate să vă alăturaţi unui grup care a rezervat nişte camere de cazare la un hotel, o pensiune să vă relaxaţi pentru câteva zile într-o zonă turistică frumoasă. O invitaţie la un eveniment care o să vă pună-n legătură cu nişte oameni care pot fi pilonii de susţinere al noului proiect, fie el şi de vacanţă, de timp liber.

Horoscop 6 iulie 2019 SCORPION

O invitaţie la spectacol sau poate vă duceţi la un botez, o aniversare şi-o să fie o atmosferă de nota 10. Păreţi gata de drum, poate v-aşteaptă cineva pe undeva prin lume şi de abia aşteptaţi să vă-ntâlniţi, poate – acolo o să petreceţi restul vieţii.

Horoscop 6 iulie 2019 SĂGETĂTOR

Vă invită cineva la plimbare şi rare sunt cazurile când n-aveţi chef de ducă, aşa c-o să ieşiţi. O să tot scoateţi bani din buzunar, vreţi să vă oferiţi mici recompense şi alor voştri la fel şi n-o să rataţi nimic din ce vă place şi v-ar face să uitaţi de toate apăsările.

Horoscop 6 iulie 2019 CAPRICORN

O să vă scoată cineva la o discuţie de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa subiectului, în linii mari şi de luni să treceţi totul pe curat. Poate-aveti câteva evenimente la care vreţi să vă duceţi şi dacă staţi bine cu timpul o să le bifaţi pe toate să nu rămâneţi cu vreo părere de rău.

Horoscop 6 iulie 2019 VĂRSĂTOR

E cineva interesat să vă cunoască şi se pare c-o să existe o chimie între voi, să formaţi un cuplu. O să ieşiţi în lume într-un anturaj tânăr şi o să faceţi mişcare, poate treceţi în revistă târguri, expoziţii şi o să va-ncarcati frumos sufleteşte.

Horoscop 6 iulie 2019 PEŞTI

Poate preparaţi o cină pentru două persoane şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu să rupeţi monotonia. E momentul adevărului şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi care v-a dat semnale contradictorii pân-acum.

Horoscop 6 iulie 2019 BERBEC

Poate-şi serbează nişte copii zi de naştere, o fi un succes la o admitere la vreo şcoală de vară, de un profil anume, ceva e. O ieşire la iarbă verde, sau la malul mării pentru un prânz în aer liber, să faceţi şi plaja şi baie, să vă eliberaţi de toate grijile care v-au copleşit în timpul săptămânii.

Horoscop 6 iulie 2019 TAUR

Poate aveţi ceva de vorbit, de pus la punct cu rudele apropiate şi staţi la o suetă până epuizaţi subiectele de pe ordinea de zi. O să rezervaţi un timp treburilor gospodăreşti şi dacă n-o să fiţi prea obosiţi spre seară o să ieşiţi cu prietenii la o plimbare, staţi la o terasă şi o să vă bucuraţi de un bun respiro.

Horoscop 6 iulie 2019 GEMENI

Se poate să va-nscrieti într-o competiţie, sau poate-o să le faceţi galerie copiilor care au concurs, serbare şi sunt emoţii. Poate vă duceţi măcar pentru o zi jumătate într-o staţiune turistică la relax, să staţi şi cu prietenii mai mult, să faceţi diverse activităţi care să vă menţină în formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *