Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 1 iulie 2019 - Totul este la dublu în prima luni din luna lui cuptor

Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus 1 iulie 2019 – Totul este la dublu în prima luni din luna lui cuptor

Horoscop Nicoleta Svârlefus 1 iulie 2019, prima  zi din luna iulie vine cu schimbări pentru trei zodii. Gemenii încep luna extrem de bine, n-au mai avut o zi de luni, ca cea din prima zi din luna lui cuptor. Scorpionii sunt puși pe inventarul datoriilor, se apucă să facă ordine la restanțe să fie totul pe linie.

Horoscop 1 iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus, previziunile pentru fiecare zodie mai jos.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Berbec

O zi cu multe drumuri in scopuri diverse. Intalnirile si dialogurile persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. S-ar putea sa afli vesti alarmane legate de cineva drag, insa nu pleca urechea la tot ce auzi.

Sunt momente favorabile studiului individual pentru imbunatatirea bagajului de cunostinte. Bine ar fi sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 1 iulie 2019 – Taur

Capitolul financiar este subiectul principal al inceputului de saptamana. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de salariul de la un loc de munca.

Se pare ca este nevoie sa iti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli, orientandu-ti eforturile doar catre lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Energia vitala este la cote joase, asa incat fii prudent si odihneste-te suficient.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 1 iulie 2019 – Gemeni

Ar trebui sa ai o zi excelenta. Astrele iti trimti raze minunate, dorinta de a te implica in toate sferele vietii, dar depinde de tine cum folosesti toate acestea.

Emotivitatea este crescuta, de aceea fii prudent si nu lasa sa se vada starea ta interioara. Mai ales ca sunt momente pasagere, pe care bine este sa le folosesti pentru ingrijirea propriei tale persoane. In a doua parte a zilei organizeaza o mica petrecere surpriza pentru cei dragi.

 

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Rac

Esti foarte discret astazi. Sufletul tau doreste interiorizare si dorinta de a-și creiona noi planuri de viata. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine insuti.

Ocupa-te de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila. Se recomanda remedii naturiste, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte. Este doar o stare de moment, așa încât lasă-te purtat de gânduri si de amintiri frumoase.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Leu

Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora.

Atentie ca devii foarte combativ si poti strica relatii bune! O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te frământa in ultima vreme. Spre seara invită-ți prietenii la o șuetă.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – luni, 1 iulie zodiile au parte de dublu noroc și duble șanse

Peștii sunt în continuare preocupați cu problemele ce țin de casă pe 1 iulie 2019. Horoscopul zilei Nicoleta Svarlefus

Peștii sunt în continuare preocupați cu problemele ce țin de casă pe 1 iulie 2019. Horoscopul zilei Nicoleta Svarlefus

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Fecioară

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent vorbește putin, dar concis. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit.

Membrii familiei iti sunt alaturi, asa incat asculta-le sfaturile si petrece mai mult timp alaturi de ei. Ar fi bine să te gandesti la proverbul „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!“.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Balanță

Relatiile cu strainatatea sunt tema principala a zilei. Poti afla vesti legate de cineva aflat dincolo de granitele tarii sau te poti ocupa de demersurile necesare unei calatorii indepartate.

Altii vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. S-ar putea sa fii nevoit sa sustii un examen, o proba sau un interviu destul de important. Fii prudent si raspunde prompt tuturor solicitarilor.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Scorpion

Este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifica-ti situatia bugetului de venituri si cheltuieli si evita speculatiile financiare.

Functie de caz, altii vor avea de-a face cu aspecte legate de mosteniri sau partaje. Atentie ca energia vitala este fluctuanta, astfel incat orienteaza-ti eforturile doar catre activitățile de rutină.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Săgetător

Recomandarea astrelor pentru tine ar fi sa iti indrepti atentia catre relatiile parteneriale si catre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Sunt posibile discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei depasi momentele neplacute. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca te ocupi prea mult de alte capitole ale vietii in dauna relatiei voastre. Pe undeva are dreptate, de aceea lămurește lucrurile.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Capricorn

Se pare ca tu ai foarte multa treaba la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate si bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Sefii te au in vizor, pe lista celor favoriți.

Totusi, indeplineste-ti sarcinile de lucru cu atentie si asculta sfaturile celorlalti in privinta domeniului profesional. Sănătatea este vulenrabilă, bine fiind să introduci în programul tău cotidian și odihna, plimbările în aer liber, dar și compania celor dragi.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Vărsător

Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte la acest inceput de saptamana. Se pot isca neplaceri in relatiile sentimentale, de aceea fii prudent.

Altii vor avea de-a face cu copiii si năzbâtiile lor. Sunt momente bune pentru a-ti indrepta eforturile catre un hobby. Fii mai selectiv in privinta prietenilor apropiati, pentru ca discordia iti poate juca feste oricand. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

Horoscop zilnic 1 iulie 2019 – Pești

Inceputul saptamanii continuă tendința de a te ocupa de casă și familie. Te poti gandi la planuri de schimbarea locuintei sau de achizitionare a unui teren.

Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa tăcerea si prudenta pot face minuni. Dorul de copilarie si personajele ei iti va da târcoale, asa incat răsfoitul unui album cu fotografii sau conversatiile cu o ruda dragă sunt binevenite.

Horoscop zilnic, realizat de Nicoleta Svârlefus pentru Astrocafe.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top