Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus 6 augut 2019 – Schimbări radicale pentru lei

Horoscop Berbec

Tu cauti compania altor oameni si esti chiar dependent de atentia lor. In cazul in care nu primesti sprijin si confirmari din partea partenerului de viata sau a copiilor poti deveni dominator, agresiv si nemultumit. Asculta-ti intuitia, actioneaza in acord cu sinele tau, calm si moderat. Pune-te in postura celui din fata ta si accepta-l asa cum este.

Horoscop Taur

Contextul de la locul de munca iti stimuleaza diplomatia, generozitatea si optimismul. Gasesti placere in ceea ce faci si iti folosesti talentele si calitatile. Radiezi bunatate, veselie, muncesti cu drag si spor si atragi bunastarea in viata ta. Manifesta-te cu calm, pasnic si deschis catre neprevazut de unde se pot ivi provocari neasteptate.

Horoscop Gemeni

In cazul in care planuiai o calatorie ea pare sa se apropie. Incearca sa fii cat mai prudent la drumul cu masina. Investesti multa energie si iubire in relatia cu jumatatea ta si cu copiii. Esti creativ, jovial, plin de viata si le faci ziua frumoasa celor dragi. Pe de alta parte, renunta la control si posesivitate, fii in acceptare si primeste ce ti se ofera.

Horoscop Rac

Luna in Balanta plasata in zona sufletului si a emotiilor te predispunde la hipersensibilitate, emotivitate si iti activeaza dorinta de retragere in intimitate. Este posibil sa percepi sefii ca fiind prea autoritari, se pot ivi unele solicitari urgente de serviciu care iti atrag atentia asupra parteneriatelor in care esti implicat si poti alege chiar sa rupi unele colaborari.

Horoscop Leu

Tu astazi esti predispus la comunicare si schimburi, in special de idei. Primesti inspiratie de la Providenta, dar si de la cei din jurul tau. Prin comunicare scrisa sau verbala, poti atinge inimile unui grup mare de oameni si ei iti pot urma cu drag sfaturile. Astazi poti iesi usor din rutina si poti alege sa faci lucrurile altfel.

Horoscop Fecioară

Astazi pare sa fie o zi buna pentru a-ti valorifica talentele punandu-te in serviciul societatii. Iti poti imbunatati astfel reputatia si iti poti creste popularitatea. Stii sa te faci placut si sa iesi in evidenta prin calitatile tale. Poti beneficia de sprijin din partea unor persoane cu un statut social sau profesional deosebit desi partenerul de viata nu te sustine in totalitate.

Horoscop Balanță

Tu astazi ai ocazia sa observi modul in care relationezi, in care te proiectezi in ochii celorlalti. Poti avea parte de unele surprize din partea unui partener sau colaborator. Discutia se poate purta de pe pozitii contrare, competitive, atingand rani mai vechi sau poti face apel la intelepciunea ta si il poti aborda ca pe un partener care are un alt punct de vedere.

Horoscop Scorpion

Tu te poti manifesta rezervat si precaut in exprimarea emotiilor si iti poate fi dificil sa te deschizi catre ceilalti. Cu toate acestea oamenii se simt atrasi de tine si poti relationa armonios daca permiti acest lucru. Primeste gesturile de iubire care iti sunt adresate si renunta la suspiciune sau alte intrebari.

Horoscop Săgetător

Tie astrele iti atrag popularitatea, succesul la public sau la clientela. Esti atras de persoanele mai in varsta sau mai intelepte. Cauti compania oamenilor seriosi, realizati, cu un statut bine definit si te lasi inspirat de ei. Te poti asocia in proiecte care au legatura cu arta sau cu frumosul si care s-ar putea dovedi de mare succes.

Horoscop Capricorn

Tu continui sa iti concentrezi atentia si energia in zona carierei si a locului de munca. Poti simti o usoara relaxare a autoritatii sefilor. Esti disciplinat, riguros, organizat si continui sa iti cladesti cariera. Chiar daca muncesti mult, atmosfera de la locul de munca este placuta si benefica tie. Colegii te indragesc si te sprijina in actiunile voastre comune.

Horoscop Vărsător

Tu astazi esti concentrat pe armonizarea relatiei cu partenerii tai oficiali fie ca este vorba despre sot/sotie sau despre colaboratori. Te poti manifesta precaut si defensiv din teama de a nu fi ranit, dar ar fi bine sa verifici daca nu esti chiar tu cel care nu are suficienta incredere in tine. Asculta-ti intuitia si poti gasi in tine resursele necesare pentru a restabili armonia.

Horoscop Pești

Ai o imaginatie foarte bogata si esti interesat de ezoterism. Te simti iubit si protejat in caminul tau, dar poti manifesta raceala si retinere. La serviciu poti fi provocat sa faci fata unor discutii incordate cu colegii sau, daca este cazul, poti trage la raspundere un subaltern pentru unele erori comise care au atras pagube sau penalizari.Corina Badescu

Astrocafe.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top