Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BERBEC. Schimbări în carieră

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BERBEC. Schimbări în carieră

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BERBEC. O luna importanta in care Berbecii au de vazut, clarificat si schimbat perceptii in ce priveste familia, caminul, mostenirea genetica dar si fizica.

Este o perioada in care se pot reactiva rani vechi, amintiri legate de mama sau de locuri natale, ori de identitatea construita in perioada copilariei. Exista multa melancolie si multe momente de intoarcere in trecut sau la radacini.

Berbecii au nevoie de o fundatie solida, au nevoie de mai multa siguranta, vor sa stie pe cine si ce se pot baza, iar acum pot incerca sa stranga randurile in familie.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BERBEC – Se încheie etapele profesionale

Compasiunea, iertarea, lipsa de judecata a alegerilor celor din familie si nu numai, sunt cheile vindecarii si transformarii pentru Berbeci. De asemenea, informarea, curiozitatea, comunicarea deschisa sunt esentiale.

In acelasi timp, in cazul acestor nativi, este si despre autoritate si putere, despre statut profesional si social.

Ei pot intelege in ce masura si in ce moduri si-au cedat puterea in fata unor persoane care le-au pretins supunere si ascultare sau care pur si simplu detineau controlul asupra lor prin faptul ca de ei depinde ascensiunea si gloria lor.

Asadar, acum se pot elibera din chingile manipulatoare ale unora si altora, incepand cu figura paterna care e posibil sa le fi stirbit autoritatea si siguranta de sine.

Probabil ca unii Berbeci vor incheia o etapa profesionala, fara sa stea pe ganduri. Altii vor incheia o afacere sau o vor reconfigura din radacini.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top