Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 RAC. Drumurile se schimbă, vin oportunități noi

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 RAC. Drumurile se schimbă, vin oportunități noi

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 RAC. Pentru nativii Rac, ca si pentru Capricorni, aceasta luna este poate cea mai importanta din an, la nivel de constienta si constiinta, deoarece contine potential imens de eliberare karmica si de vindecare.

Racii acum sunt stimulati energetic si sunt chemati sa se trezeasca, sa inteleaga ca anumite programe de viata nu sunt ale lor ci provin din familie (poate de la mama), sa constientizeze ce anume le ia din putere si care sunt compromisurile care i-au slabit si pe unii chiar i-au imbolnavit.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 RAC – Drumurile vieții se schimbă

Exista o componenta profund transformatoare si eliberatoare in acest context astrologic, pentru ca axa Rac-Capricorn este activata de planete intr-o dispunere foarte rara si unica in viata aceasta.

Asadar, vorbim despre sansa de a iesi din angrenaje relationale si scheme de functionare parteneriale toxice. Vorbim despre o propulsare pe un drum diferit, dupa ce socotelile cu trecutul vor fi fost incheiate.

Racii trebuie sa fie foarte atenti la ei acum, la ce simt, la ce intelegeri au, ce mesaje vin spre ei, nu neaparat prin comunicare propriu-zisa, ci mai ales pe sub cuvinte, pe sub gesturi.

Vor intelege care e calea adecvata si la ce/cine trebuie sa renunte pentru a putea pasi pe ea.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top