Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR. Luna lui cuptor inedită și provocatoare

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR. Luna lui cuptor inedită și provocatoare

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR.  Sagetatorii pot avea de impartit ceva: cu partenerul de viata, cu familia, cu vreun asociat. Si e vorba in primul rand de bani, bunuri, afaceri in comun. E vremea lamuririlor, clarificarilor si impartelii.

De asemenea, e timpul incetarii unor compromisuri  financiare care le-au luat foarte mult din putere acestor nativi, de-a lungul anilor si vietii.

Pot sa constate, de exemplu, ca nu le-a folosit prea mult faptul ca au acceptat la un moment dat un sprijin sau ca au lasat lucrurile neclare, ci mai mult i-a incurcat.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR – luna lui cuptor inedită

E timpul, deci, sa-si recapete puterea, facand alegeri care ii onoreaza si restituind fiecaruia ce I se cuvine, macar intr-o nota de recunostinta si multumire, daca nu la modul concret.

Luna iunie le ofera contextul potrivit pentru a se apropia mai mult de partener, pentru a lua niste decizii impreuna, legat de gestionarea resurselor materiale si nu numai.

Zona parteneriatelor, a imaginii publice si a colaborarilor este frumos sustinuta, mai ales ca in 3 iunie va fi si Luna noua in Gemeni exact in acest sector. Asadar, sa se astepte la propuneri inedite si interesate.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top