Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus zilnic 13 iunie 2019 - Mare noroc pentru zodia aceasta

Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus zilnic 13 iunie 2019 – Mare noroc pentru zodia aceasta

Nicoleta Svârlefus a realizat horoscop zilnic pentru ziua de 13 iunie 2019. Iată-l mai jos pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic 13 iunie – Berbec

Sunt momente potrivite pentru a-ti achita taxele, impozitele și orice alte datoriile. Relatiile cu institutiile financiare sunt bune si poti primi raspunsuri benefice si ajutoare deosebite in afaceri sau credite.

Se pot rezolva sau măcar se pot lămuri cheltuieli referitoare la casă și familie. De asemenea, vor intra în discuție moștenirile sau afacerile de familie.

Horoscop zilnic 13 iunie – Taur

Tema zilei este reprezentată de relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, înțelegeri făcute undeva, cândva.

Este momentul producerii unor schimbări, atât în ceea ce privește mentalitatea ta, cât și atitudinea față de parteneri.

Citește și: Sfatul zilei de 13 iunie 2018. O zi excelentă pentru 3 zodii

Horoscop zilnic 13 iunie – Gemeni

Sunt momente potrivite pentru treburile de rutină personale sau profesionale. Este posibil să întâmpini ceva neplăceri din partea colegilor, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Gâlceava poate porni de la banii câștigați la serviciu sau de la elanul cu care îți îndeplineși sarcinile de lucru. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic 13 iunie – Rac

Ești vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea temperează-ți cheful de distractii.

Sunt momente bune pentru a discuta cu pesoanele dragi și pentru a desfășura activități specifice unui hobby drag sufletului tău. Ești foarte combativ și pus pe fapte mari, aspecte ce îi pot necăji pe ceilalți, dacă te implici prea mult în treburile lor.

Horoscop zilnic 13 iunie – Leu

Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme.

Tensiunea domenște în fundalul domestic, bine fiind să acorzi atenție tuturor detaliilor din acest segment. Există dușmănii ascunse din partea unor neamuri.

Horoscop zilnic 13 iunie – Fecioară

Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie sa te implici in treburile unor prieteni, chiar daca gandurile tale zboara in alta parte.

Forfota din preajma ta duce la oboseală și risipirea energiilor vitale în detalii care nu te privesc. Selectează prioritățile și lasă-i pe ceilalți în pace. Călătorii pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic 13 iunie – Balanță

Încă de la primele ore ale diminetii sunt momente favorabile cumpărăturilor și altor aspect financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substanțiale.

Se va evidenția tendința de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică. Prudență și evită extravaganțele!

Horoscop zilnic 13 iunie – Scorpion

O zi buna pentru vizite la un salon de intretinere corporala sau pentru a incepe o dietă estivală. Ocupă-te de tine, creionează planuri de viitor, selectează prioritățile personale și pe cele profesionale.

De asemenea, ar fi bine să privești atent la relațiile și situațiile în care ești implicat. Renunță la cele nesatisfăcătoare!

Horoscop zilnic 13 iunie – Săgetător

Ziua îți aduce dorinta de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiza atentă a ceea ce se petrece in jurul tau si pentru a-ti trasa noi directii de viata.

S-ar putea sa descoperi unele conflicte mocnite la serviciu, din motive financiare sau materiale. Ia aminte la cele aflate sau presimțite astăzi, deoarece te vor ajuta mult în viitorul apropiat.

Horoscop zilnic 13 iunie – Capricorn

O zi destul de controversată. Sunt posibile informații deosebite venite din partea unui prieten sau a unui protector, referitoare la bani și bunuri comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii dintr-o afacere.

Evită dialogurile ample și vorbeșete cât mai puțin. Unii te provoacă doar așa de dragul jocului de cuvinte.

Horoscop zilnic 13 iunie – Vărsător

Activitatile din domeniul profesional se evidențiază astăzi. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar acum vei fi neovit să relaționezi cu șefii și autoritățile.

Sau tu la rândul tău devii, cel puțin pentru o zi, o autoritate în domeniul în care activezi. Decizii importante, controverse colegiale, răsturnări de situație în cazul unor sarcini de lucru începute mai demult. Fii prudent!

Horoscop zilnic 13 iunie – Pești

Ziua te predispune la răscoliri mentale. Se conturează dialoguri multiple cu oameni importanți în mediul socio-profesional în care activezi, dialoguri în urma cărora îți vei schimba unele opinii și decizii.

Pe de altă parte, vor interveni aspect referitoare la străinătate, probabil ceva legat de copii, de studii sau detalii despre o călătorie îndepărtată.

Horoscop zilnic, 13 iunie 2019, realizat de Nicoleta Svârlefus pentru Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top