Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019. Schimbări importante pentru Vărsători, noroc în iubire pentru Capricorni

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019. Schimbări importante pentru Vărsători, noroc în iubire pentru Capricorni

Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019. Schimbări importante pentru Vărsători, noroc în iubire pentru Capricorni, succes în carieră pentru Berbeci. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019. Schimbări importante pentru Vărsători, noroc în iubire pentru Capricorni, succes în carieră pentru Berbeci. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscopul lunii februarie 2019 este marcat de câteva evenimente astrale importante, care vor influența toate zodiile.

După intrarea planetei Venus în zodia Capricorn și Luna Nouă din noaptea de 4/5 februarie 2019, planeta Mercur va părăsi zodia Berbec și va intra în Pești, în ziua de 10 februarie, iar Marte va intra în semnul Taurului în ziua de 14 februarie.

Până la data de 19 februarie, Soarele va rămâne în zodia Vărsător, după care se va muta în Pești. Și tot în ziua de 19 februarie va fi Lună Plină în Fecioară.

În februarie 2019, nicio planetă nu este în ”mers retrograd”, așa că toți cei care doresc să își schimbe viața, să se implice într-o nouă relație sau să înceapă o nouă afacere sau un nou proiect, ar trebui să profite din plin de această perioadă favorabilă!


Horoscopul lunii februarie 2019 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii februarie 2019 le recomandă nativilor Berbec să se concentreze pe carieră și să nu rateze oportunitățile care pot apărea în perioada 5-12 februarie…Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur este dominat de intrarea planetei Marte în acest semn, în data de 14 februarie. Marte în Taur înseamnă, pentru nativii zodiei, ambiție, energie… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte bună pentru studii, călătorii sau rezolvarea unor probleme juridice, dar și pentru cei care … Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor, pentru că în sectorul Parteneriatelor din astrograma acestora se vor afla mai multe planete. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Leu anunță, mai întâi, o perioadă importantă în plan partenerial, iar din 19 februarie, o perioadă cu schimbări în plan financiar… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Fecioară pune accent pe viața sentimentală a nativilor și pe relația acestora cu copiii. În casa Iubirii se va afla planeta Iubirii… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Balanță anunță importante schimbări în dinamica vieții de familie, afaceri de familie, moșteniri sau mutarea în casă nouă… Citește horoscopul complet aici!.

SCORPION
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă foarte bună pentru cei care vor să facă schimbări în plan profesional sau să își rezolve eventuale probleme de sănătate… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte importantă în plan financiar . De partea lor vor fi
Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să se concentreze pe propria persoană, pe propriile idei, dorințe, nevoi sau proiecte… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă excelentă pentru schimbări în plan personal, urmată, din 19 februarie, de o perioadă foarte bună în plan financiar… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte intensă, cu multe realizări în plan personal. Soarele ”va răsări pe strada Peștilor” în ziua de 19 februarie… Citește horoscopul complet aici!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top