Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020

Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie 2020 pune accent pe afecțiune, generozitate și stabilitate în relații. Romantismul este „la mare căutare”, dar primează maturitatea și responsabilitatea.

Iată ce au pregatit astrele pentru cele 12 zodii:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, BERBEC
În prima parte a săptămânii sunt posibile discuții în cuplu legate de o călătorie, de o problemă juridică sau administrativă sau de vizita-surpriză a unei rude, care dă peste cap programul nativilor.
În a doua parte a săptămânii, norocul le surâde Berbecilor care sunt dispuși să își asume responsabilități suplimentare la serviciu, fără să ceară o recompensă imediată. Aceasta va veni, sigur, chiar mai devreme decât s-ar aștepta!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, TAUR
Horoscopul săptămânii le recomandă Taurilor să evite discuțiile legate de bani în prima parte a săptămânii. Partenerul de viață nu va fi de acord cu ideile, planurile sau dorințele nativilor și, de aici, pot izbucni certuri în familie.
Ziua de joi le poate aduce o ofertă de reluare a unei colaborări. În weekend, Taurii pot face o schimbare de look și, dacă sunt singuri, asta va atrage și o schimbare în viața lor sentimentală.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, GEMENI
Chiar de la începutul săptămânii, Gemenii trebuie să facă niște alegeri în plan profesional. Unii trebuie să aleagă între actualul job și o nouă ofertă, alții trebuie să decidă dacă e bine să facă schimbări în echipa pe care o coordonează, iar alții se gandesc la un nou proiect personal.
Joi sunt șanse să primească vești bune legate de bani. În weekend vor dori să se odihneasca. Dar unii vor pleca intr-o călătorie și s-ar putea să aibă parte de „aventura vieții lor”.

Citește horoscopul Oana Hanganu pentru fiecare zodie AICI.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top