Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii Taur în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 – TAUR

Taurii sunt răsfățați de cei din jur. În iubire, sunt mai receptivi la dorințele partenerului, dar nu pot renunța la gelozie.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Taur anunță o perioadă norocoasă, în care nativii se vor simți răsfățați și ocrotiți de cei din jur.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Relația de cuplu vafi ocrotită de planeta Iubirii, iar în plan profesional, proiectele și interesele nativilor vor fi ocrotite de Marte, planeta Acțiunii.

Taurii ar putea primi vești bune legate de veniturile lor chiar în primele zile ale săptămânii, când vor fi mult mai eficienți în a se promova și în a evidenția rolul pe care îl au în succesul unei echipe. Drept urmare, pot fi promovați sau premiați la actualul loc de muncă sau să primească o ofertă interesantă.

Dar adevărata șansă va veni în jurul datei de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător și, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe Tauri să aibă noroc, avantaje sau succes cu ajutorul altora sau să beneficieze din plin de veniturile (sporite!) ale partenerului de viață.

În aceeași zi de 22 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct și îi va îndemna pe Tauri să țină cont de intuiție în relațiile cu prietenii.

Intuiția îi va ajuta și în relația cu partenerul de viață în cursul zilei de vineri, când pot să apară tensiuni din cauza unor probleme profesionale de care nativii nu se pot detașa sau din cauza unor schimbări în carieră la care nativii se gândesc de multă vreme, dar care nu sunt pe placul persoanei iubite.

În weekend, armonia dintre planeta Comunicării, Mercur și Uranus poate reface armonia în familie, dar, în același timp, le poate da nativilor șansa de a primi informații confidențiale. Acestea le-ar putea fi de folos Taurilor care vor să facă o investiție sau care vor să înceapă ori să dezvolte un proiect.

Sau informațiile primite pot fi sursă de inspirație pentru Taurii care își doresc o afacere pe cont propriu, dar nu au, încă, destui bani și nu vor să apeleze nici măcar la partener.

În plan sentimental, săptămâna va fi influențată de aspectul armonios dintre Venus și Pluton, care îi va ajuta pe Tauri să fie mai „receptivi” la dorințele partenerului. Taurii singuri pot începe, acum, o poveste de iubire, în care afecțiunea se va împleti cu pasiunea și cu gelozia intensă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top