Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu SCORPION, săptămâna 6 – 12 martie

Pentru Scorpioni, principalul eveniment al săptămânii este intrarea planetei Marte în zodia Taur, aspect va începe în ziua de 10 martie şi se va menţine până în luna aprilie.
Marte este planeta care patronează semnul Scorpionilor, iar mutarea acesteia în zodia complementară, adică în Taur, are drept efect o puternică „activare” a sectorului Parteneriatelor din astrogramă.

Din 10 martie, aşadar, aveţi parte de zile cu multă pasiune în cuplu, dar şi cu riscul unor discuţii tranşante, în care nu veţi ezita să spuneţi exact ce gândiţi.

Pentru cuplurile în care tensiunile sau resentimentele mocnesc de multă vreme, această perioadă este una în care lucrurile se pot lămuri şi nu este exclus ca despărţirea (fie şi pentru o perioadă) să fie luată în discuţie.

Scorpionii trebuie să fie atenți la atitudine

Nici relaţiile de afaceri sau cele de la serviciu nu sunt ferite de influenţele tranzitului planetei Marte prin zodia Taur. Scorpionii vor dori să stabilească limite, să obţină salariul sau beneficiile pe care consideră că le merită, dar, dacă nu vor renunţa la atitudinea „războinică”, s-ar putea să piardă tot!

Daţi dovadă de înţelepciune şi lăsaţi măcar o „uşă întredeschisă” în urma dvs. Altfel, s-ar putea să regretaţi şi asta nu peste mult timp!

Un alt eveniment important pentru dvs este Luna Plină din data de 12 martie, când vă veţi întâni cu prietenii. Aveţi multe să le spuneţi şi multe sfaturi să le cereţi.
Bine că e weeend şi aveţi timp berechet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top