Connect with us

Horoscop

HOROSCOP pe 9 ani. Schimbări dramatice până 2028

Horoscop pe 9 ani. Iată ce rezervă următorii 9 ani tuturor zodiilor . Cifra magică promite schimbăr dramatice și o etapă lungă plină de transformări uimitoare. Primele semne majore se vor vedea chiar la începutul anului 2020 și nativii multor zodii vor simți că viața li se transformă.

Horoscop pe 9 ani. Ce ne rezervă viitorul

BERBEC

Se anunta schimbari majore din punct de vedere profesional. S-ar putea sa iti schimbi complet optica in privinta talentelor tale neslefuite, mai ales daca esti nascut in perioada 6.04-14.04. Daca nu esti casatorit, anul acesta poate fi perfect pentru un astfel de pas. Munca pe care in urmatorii doi ani se va vedea in buzunare abia prin 2020, anul de gratie pentru tine din punct de vedere financiar. In 2021 iti vei petrece timpul calatorind si distrandu-te, revenind la latura ta entuziasta, usor nepasatoare, hipiota. Intre 2023 si 2025 cresc veniturile si e posibil sa mostenesti ceva important de la o ruda care te paraseste.

Citește și: Super seria astrologică: De ce sunt Săgetătorii speciali

TAUR

Nu ti-ai propus pana acum sa calatoresti? Poate ca a venit timpul sa iti faci planuri in acest an. Sfarsitul anului iti aduce o serie de oportunitati de a te muta afara, unde poti obtine un job bine platit. Daca nu profiti de aceasta ocazie pana cel tarziu in luna februarie 2019, o astfel de sansa va aparea din nou abia in 2021. Prin 2023, s-ar putea sa cunosti celebritatea. E posibil sa te lansezi intr-un proiect de scara nationala sau chiar continentala.

GEMENI

Experientele pozitive in dragoste si cariera se opresc in 2019. De la jumatatea acestui an se prevad o serie de schimbari de paradigma. Daca pana in 2019 inca mai merge nevoia de a fi a popular, de a te simti mereu in centrul atentiei, din acest an incolo vei cauta mai mult in sufletul tau incercand sa gusti viata in profunzime, departe de vacarmul de zi cu zi in care te-ai obisnuit sa traiesti. In 2021, te stabilesti in sfarsit la casa ta. E posibil sa faci copii, pe care te vei gandi sa ii cresti intr-un mediu sanatos, in afara oraselor de asfalt.

RAC

Perioada cuprinsa intre 2019-2020 este ideala pentru tranzactii imobiliare. Tot in acest interval, e foarte probabil sa divortezi daca te-ai casatorit pana acum. Nu va fi un divort dureros pentru ca totul se va intampla de comun acord. Din 2020 cunosti o persoana alaturi de care vei trai o viata care seamana in permanenta cu o luna de miere. În urmatorii 5 ani te vei redescoperi.

Citește și: Planetele se răbună în August 2019 pe aceste zodii

LEU

Pentru prima oara in ultimii 10 ani, veniturile tale vor incepe sa creasca chiar din toamna acestui an. Boom-ul economic continua pana in primavara lui 2020, cand urmeaza o curba periculoasa. Asadar, strange bani ca sa nu spui ca ai fost nepregatit, ca nu ti-a spus nimeni! 2022 este anul casatoriei pentru tine, iar in 2023 te vei muta in alta tara cu familia ta.

FECIOARA

Tine minte anul acesta! Din vara lui 2019, timp de 9 ani de acum incolo, urmeaza o perioada de crestere personala. Te vei transforma complet, atat din punct de vedere fizic cat si mental. Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar va fi cuprinsa intre 20120 si 2022. O relatie serioasa de dragoste te asteapta abia in 2021, an pana la care alegi sa mai copilaresti. La fel ca si Leul, te vei muta in alta tara in anul 2021.

BALANTA

Intre 2019 si 2021 vei avea un milion de sanse sa iti cresti veniturile in mod considerabil. Orice oferta vei refuza, va veni una noua. Vei fi cea mai norocoasa zodie a anului 2021, in care este 99% posibil sa devii celebru. Daca nu te-ai gandit la implicarea in politica sau diferite organizatii in ajutorarea cetatenilor, reevalueaza-ti calitatile.

SCORPION

Viata personala primeaza in urmatoarea decada. Tu, cel care mereu te-ai jucat cu focul, care ai facut-o pe misteriosul de cand te stii, vei imbratisa alte conceptii despre viata. Relansarea sufleteasca va fi mai importanta decat atingerea unei functii sociale importante. Intre 2022 si 2025, o persoana draga va avea nevoie de ajutorul tau intr-o problema acuta de sanatate.

Citește și: Top zodii care obțin mereu ceea ce își doresc

SAGETATOR

Cautarile spirituale continua. Esti intr-un voiaj pe care oricine si-ar dori sa il aiba, chiar daca tie ti se pare ca suferi. Se spune ca adevarata fericire este chiar drumul pe care il parcurgi in spre ea. Tine minte acesti ani: 2019, 2020 si 2021! Sunt cei mai buni ani karmici din viata ta!

CAPRICORN

Mugurii schimbari se vad din toamna acestui an. Urmeaza o perioada numai buna pentru cariera ta, insa… in alt domeniu. Din 2018, incepe un ciclu de 30 de ani in care te vei reinventa si reorienta complet. Alte lucruri vor conta pentru tine si, surpriza, nu vei mai fi la fel de orgolios si incapatanat.

VARSATOR

Vei trai o ruptura care te va ajuta foarte mult din punct de vedere emotional, in 2020. Desi vei suferi mult in prima etapa, vei vedea ca proverbul conform caruia „Ce nu te omoara te face mai puternic” este cat se poate de real. Din 2021, viata ta ia o turnura neasteptata si nu e neaparat de bine.

PESTI

2020 este cel mai bun an pentru calatorii, mai ales daca sunt in interes de serviciu. Din 2021, intri intr-o noua etapa a vietii tale: nu e exclus sa te desparti de oameni, de locuri, de anumite obiceiuri care au fost puternic impregnate in rutina ta. 2025 este un an ideal pentru a face sau a adopta un copil.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top