Connect with us
HOROSCOP Pluto retrograd 2019 pentru fiecare zodie în parte. Berbecii își perfecționează aspirațiile, Gemenii își pun întrebări legate de ei

Horoscop

HOROSCOP Pluto retrograd 2019 pentru fiecare zodie în parte. Berbecii își perfecționează aspirațiile, Gemenii își pun întrebări legate de ei

Pluto retrograd 2019 incepe sa-si faca simtite efectele. Pluto, planeta misterioasa a mortii si a renasterii, aduce la suprafata adevarul, dar adevarul acela pur, necosmetizat, oricat de dureros ar fi el. Adevarul de care iti este frica si pe care te temi sa-l dezvalui tuturor.

Pluto este in miscare retrograda din 24 aprilie 2019 si isi va pastra aparentul mers inapoi pana in 3 octombrie. Pluto se misca incet. Ii ia 21 de ani sa treaca prin fiecare semn zodiacal, ceea ce inseamna ca va influenta puternic si profund fiecare capitol din viata fiecarei zodii. Cu toate acestea, nu va fi la fel de frustrant ca atunci cand celelalte planete – Mercur, Venus sau Marte – au o fulgeratoare miscare retrograda.

Pluto trece prin Capricorn, un semn cardial de pamant, asociat cu traditionalismul, autoritatea, reputatia, regulile stricte si telurile bine definite. Astepta-te ca acest retrograd sa aduca la lumina adevaruri profunde despre aceste teme si despre modul in care tu rezonezi cu ele.

Iesi la lumina!
Cand Pluto se afla in miscare directa, iti pui intrebari. Cauti raspunsuri, in special cele pe care cei mai multi dintre oameni vor sa le ascunda. Cand Pluto este retrograd, ies la suprafata propriile adevaruri, cele pe care iti este greu sa le accepti. Acea parte negativa a ta, umbra. Acel adevar de care nu esti mandru. Gandurile de care iti este rusine. Acestea sunt lucrurile pe care Pluto le aduce la lumina.

Intelege-te!
Poate crezi ca este mai bine sa eviti sa cunosti aceasta parte intunecata a ta. Toata lumea vrea, pana la urma, energii pozitive. De aceea, de multe ori, eviti sa spui ce ai de spus pentru a nu fi considerat “rau”, “negativist”. Te prefaci ca totul este bine, ca esti in regula, ca esti bun.

Dar acum este momentul sa te intelegi. Sa iti dai seama ca nu exista lumina fara intuneric si intuneric fara lumina. Ca tu esti TU si cu lumina si cu intuneric. Intelege-ti partile negative. Acceptarea nu e usoara, doar ca trebuie sa o faci cand Pluto este retrograd.

Transformarea prin distrugere si creare

Este momentul pentru introspectie, reflectie, analize spirituale. Daca te intrebai de ce Pluto este denumit planeta transformarii, acum vei intelege. Pluto incepe de unde este intuneric, acolo unde lumina nu ajunge. Ca sa schimbi ceva trebuie sa incepi de la fundatie. Transformarea suna frumos, dar este un proces dureros de distrugere si creare a ceva nou. Drumul este turbulent, dar rezultatele vor fi suprinzatoare.

Pluto retrograd 2019 pentru BERBERC

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a zecea a carierei din zodia ta, te face sa iti perfectionezi aspiratiile, sa iti doresti si mai multa putere. Dar, puterea creeaza dependenta. Tu te-ai nascut sa fii lider. Dar verifica daca nu cumva exagerezi. Fii atent sa nu devii prea dominator. Au si ceilalti puterea si stralucirea lor. Nu poti lua tu totul.

Pluto retrograd 2019 pentru TAUR

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a noua a aventurii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu religia, cu spiritualitatea. Latura ta ezoterica te cheama. Scoate-o la lumina. Petrece mai mult timp in meditatie. Accepta provocarea si dezvoltarea spirituala. Nu sunt excluse calatorii in alte culturi pentru a scapa de prejudecatile legate de ele.

Pluto retrograd 2019 pentru GEMENI

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a opta a mortii si a renasterii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu sinele. Esti pe atat de puternic pe cat te crezi uneori? Sau pe atat de slab pe cat de crezi alteori? Esti generos sau lacom? Bani sunt puternici sau toxici? Cui dai putere si pe cine vei reduce la tacere din firea ta?

Pluto retrograd 2019 pentru RAC

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a saptea a parteneriatului din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu relatiile. Esti ca intr-un roller coaster emotional. Acum esti sus, acum esti jos, acum esti dat peste cap. Ramai cu picioarele pe pamant si evita drama. Nu-ti fie teama sa arzi totul si sa reconstruiesti. Adu fricile la lumina si da-ti voie sa renasti din ele. Da voie toxicitatii, geloziei, tradarii, manipularii sa iasa la lumina si vindeca tot ce e de vindecat. La final vei ramane cu dragostea pura, autentica.

Pluto retrograd 2019 pentru LEU

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a sasea a muncii si sanatatii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu viata profesionala. Poate ca ai fost prea egoist, prea iresponsabil si colegii te ocolesc. De aceea, poate, te simti izolat la munca. Poate e timpul sa te schimbi si sa socializezi mai mult cu ei. Renunta la obiceiurile toxice, fii mai precaut cu sanatatea. Cauta raspunsurile holistice la tot ceea ce se intampla.

Pluto retrograd 2019 pentru FECIOARA

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a cincea a distractiei si a placerii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu viata amoroasa. Esti tentat sa cazi prada viciilor? Vrei mai multa putere? Vrei mai mult sex? De ce ti-e teama? Ce vrei sa controlezi? Iubirea poate schimba totul. Pluto poate indeparta tot ce e frivol, superficial in viata ta pentru a lasa loc energiei dragostei adevarate, pure.

Pluto retrograd 2019 pentru BALANTA

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a patra a familiei din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu familia ta, cu copilaria ta, cu radacinile tale, in special cele paterne. Ce secrete se ascund in arborele tau genealogic? Care este umbra ce se vrea la lumina? Nu incerca sa dai vina pe altii, nu incerca sa te victimizezi. Construieste legaturi puternice cu cei din jurul tau, legaturi bazate pe adevar, indiferent cat de dureros ar fi el. Intelege darurile fiecaruia si nu intra in conflicte cu membrii familiei.

Pluto retrograd 2019 pentru SCORPION

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a treia a comunicarii din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura tot. Te indoiesti de toti si devii un fel de detectiv care vrea sa descopere adevarul. Poate ar trebui sa asculti mai mult si sa afli povestile celorlalti. Poate ar trebui sa vorbesti cu rudele tale, cu vecinii tai, pentru a scapa de deziluzii, dezinformari si gandire negativa.

Pluto retrograd 2019 pentru SAGETATOR

Pluto retrograd in Capricorn, in casa a doua a finantelor din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu relatia ta cu banii. Chiar ai nevoie de bani pentru a trai fericit? Unde pui prea multi bani si unde pui prea putini cand vine vorba de bunastare? Fricile despre bani ies la lumina. Vrei sa poti controla situatia, dar nu poti. Trebuie sa-ti intelegi talentele, trebuie sa ai mai multa incredere in tine, trebuie sa depasesti obstacolele. Cu Pluto retrograd, nimic nu e usor, in ciuda optimismului tau proverbial. Nu-ti pierde, insa, speranta, nimic nu dureaza pentru totdeauna. Te vei adapta la noile credinte despre bani.

Pluto retrograd 2019 pentru CAPRICORN

Pluto retrograd in Capricorn, in prima casa a sinelui din zodia ta, te face sa iti pui intrebari in legatura cu tine. Stii care sunt puterile tale? Stii cine esti tu, care este scopul tau? S-ar putea sa te simti o persoana diferita. Nu-ti fie teama sa arati ca te-ai schimbat. Poate fi destabilizator sa-ti arati adevarata fata, insa trebuie sa te pui pe tine pe primul loc. Trebuie sa te descoperi, sa te intelegi, sa te iubesti. Apoi sa stralucesti asa cum esti tu cu adevarat.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top