Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii spun exact ce gândesc și ce vor, chiar cu riscul de a-i  surprinde sau de a-i deranja pe cei din jur.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să își evalueze cu seriozitate relațiile profesionale și, dacă e cazul, să facă schimbările necesare. În cuplu, le cere maturitate și responsabilitate.

Iar toate acestea, pentru că Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc în zodia Rac și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Capricornilor.

Sub influența acesteia, mulți nativi își vor analiza și evalua relațiile cu cei din jur, în special cele de muncă și prieteniile și vor renunța la cele de care nu mai sunt mulțumiți sau în care nu se simt cu adevărat apreciati sau respectați.

Relația de cuplu nu va scăpa de aceasta evaluare și Capricornii vor spune exact ce gândesc sau doresc, chiar cu riscul de a-și surprinde partenerul.

Prezența planetei Saturn în zodia lor îi obligă să fie mai responsabili nu doar față de partener sau copii, job sau familie, ci, în primul rând, față de ei înșiși.

Apoi, Uranus în mers direct în zodia Berbec poate aduce o schimbare de locuință sau schimbări neașteptate în relațiile de familie ori în structura familiei (de exemplu, prin căsătoria-surpriză a unei rude sau printr-o sarcină neplanificată). Pe unii nativi, Uranus îi va „motiva” să se căsătorească pe neașteptate.

În ziua de miercuri, 3 ianuarie, Luna va intra în zodia Leu, unde va rămâne pana vineri, activând casa Banilor altora sau a Avantajelor obținute prin intermediul altora.

În aceste zile, Capricornii pot obține mult mai ușor credite sau sponsorizări, reduceri la anumite produse ori servicii pe care le cumpără sau cadouri  de valoare de la partener sau de la prieteni.

Vineri, 5 ianuarie,  Luna va ajunge în zodia Fecioară și, până la sfârșitul săptămânii,  va accentua interesul nativilor pentru spiritualitate, dezvoltare personală, pentru cultura altor popoare sau pentru călătorii în străinătate.

În seara zilei de duminică, 7 ianuarie, Luna ajunsă în sectorul Carierei din astrograma Capricornilor și Saturn, aflat în zodia lor, îi vor motiva pe nativi să se concentreze mai mult pe carieră și să se gândească la schimbările care ar putea să le îndrepte pașii spre succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top