Connect with us
Horoscop săptămânal 10-16 iunie 2019: Minerva, Voropchievici, Urania, Pătrășcanu, Svârlefus

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iunie 2019: Minerva, Voropchievici, Urania, Pătrășcanu, Svârlefus

Horoscop săptămânal pentru perioada 10-16 iunie 2019, realizat de astrologii: Camelia Pătrășcanu, Minerva, Mihai Voropchievici, Urania și Nicoleta Svârlefus. La unison, cei mai cunoscuți horoscopiști din România, trag o concluzie îngrijorătoare: săptămâna este una complicată.

Dacă unele zodii pot avea probleme la locul de muncă, altele sunt lovite de probleme de sănătate. Mișcările astrale aduc discuții, certuri în familie, dar și la locul de muncă.

Există și câteva zodii norocoase, care în horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 iunie au parte și de vești bune. Mai jos, găsiți previziunile fiecărui astrolog în parte.

Horoscop săptămânală 10-16 iunie 2019

Horoscop Minerva saptămânal pentru perioada 10 – 16. Se anunță o săptămână spornică pentru Berbeci și Lei, iar Taurii și Fecioarele sunt bulversați. Horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Schimbări în bine, dar și provocări majore

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Schimbări în bine, dar și provocări majore

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec

Începi săptămâna bine, asigură-te că profiți din plin de ea. Investește acum în învățământul superior și încearcă să înveți ceva nou. Unele aspecte juridice ar putea fi necesare pentru rezolvarea eventualelor schimbări financiare. O transformare a carierei poate fi posibilă printre noile oportunități care apar. Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 BERBEC. Ești gata să schimbi rutina

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur

O încetinire bruscă a ritmului te poate face să lupți, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional. Unele planuri pot fi întârziate sau anulate din cauza problemelor cu care se confruntă cineva din familie. Evită să te întoarci la consumul exagerat de cafea sau la fumat pentru a căuta soluții. În schimb, meditează pentru un nou sens și înțeles. Ai grijă la sănătate. Oferă asistență celor care au nevoie. Caută un echilibru, între  cheltuielile pe fond ​​emoțional și cele necesare. Pot apărea sume neașteptate, sub forma de moșteniri sau a unor venituri din alte surse. Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 TAUR. Ai grijă la cum cheltui finanțele

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni

Un partener are prioritate maximă acum. Poate fi și un parteneriat romantic care necesită timp și atenție. Dacă nu ești deja căsătorit, este posibil să ai timp să pregătești o asemenea mișcare. Este posibilă, de asemenea, o schimbare de împrejurimi, poate o mutare sau o relocare a locului de muncă. Acordă atenție problemelor de familie și lucrează pentru a rezolva unor conflicte în desfășurare. Bucură-te de o mică schimbare în aspectul tău, ceea ce te va face să te simți mai încrezător. Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 GEMENI. Schimbări în bine

Citește horoscopul INTEGRAl realizat de Minerva pentru săptămâna viitoare

Rune Mihai Voropchievici 10 – 16 iunie 2019 – O zodie își schimbă jobul

Rune Mihai Voropchievici 10 - 16 iunie 2019 - O zodie își schimbă jobul

Rune Mihai Voropchievici 10 – 16 iunie 2019 – O zodie își schimbă jobul

Voropchievici: Runele oferă, dar nu bagă în sac!

HOROSCOP BERBEC – nu forța norocul. Toate surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

HOROSCOP TAUR – începe să caute schimbări. Vrea alt job, altă casă.

HOROSCOP GEMENI – intră într-o perioadă de revigorare totală.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Schimbări în bine, dar și provocări majore

HOROSCOP RAC – li se testează forța. E o săptămână grea.

HOROSCOP LEU  – are protecție divină.

Citește INTEGRAL runele lui Mihai Voropchievici

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus pentru perioada 10 – 16 iunie 2019

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 10-16 iunie 2019 - Tensiuni mari pentru zodiile de aer

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 10-16 iunie 2019 – Tensiuni mari pentru zodiile de aer

Se anunță o săptămână agitată și cu multe situații limită. Trebuie să gestionăm lucrurile cu calm și tact, pentru a evita complicațiile. De asemenea zodiile de aer trebuie să acorde în această săptămână mai multă atenție persoanelor iubite și familiei. Horoscopul săptămânii realizatde astrologul Nicoleta Svârlefus mai jos.

Horoscop săptămânal 10-16 iunie 2019 – Berbec

În prima parte a săptămânii sunt posibile multe discuții parteneriale, atât în plan personal cu partenerul de viață, cât și în plan profesional cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Fii prudent, deoarece există riscul să vorbești prea mult, să-ți divulgi intențiile și să emiți judecăți eronate.

Vor interveni și aspecte financiare comune cu alții, de genul achitarea unor datorii, rezolvări legate de moșteniri sau partaje, dialoguri cu instituții financiare. Însă cel mai important este faptul că îți vei revizui filozofia de viață în mod radical și definitiv. Dialogurile cu persoane erudite, călătoriile și studiile ample te vor ajuta foarte mult în acest sens. Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 BERBEC. Ești gata să schimbi rutina

Horoscop săptămânal 10-16 iunie 2019 – Taur

Energia săptămânii predispune la multă forfotă la serviciu, dar și acasă în plan personal vei fi nevoit să rezolvi multe și mărunte. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile, pentru că există un risc mare de a-ți risipi energia în activități inutile. Sănătatea este vulnerabilă și s-ar putea crea contexte favorabile de a discuta cu specialiști în sănătate sau de a face niscai analize.

Relațiile parteneriale sunt active, iar dialogurile frecvente pe teme diverse. Uniunea, căsătoria, separea, divorțul, asocierea toate sunt posibile și foarte ușor le poți recunoaște în funcție de contextul în care te afli. Noutăți financiare comune cu alții. Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 TAUR. Ai grijă la cum cheltui finanțele

Citește INTEGRAL horoscopul Nicoletei Svârlefus

Horoscop Urania săptămânal 8-14 iunie 2019. Vine o săptămână grea pentru zodii

Horoscop Urania săptămânal 8-14 iunie 2019. Vine o săptămână grea pentru zodii

Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru săptămânal 8-14 iunie 2019 și are vești extraordinare pentru majoritatea semnelor zodiacale. Unele vor avea parte de tot felul de situații care mai de care mai tensionate, altele, în schimb, vor fi nevoite să accepte anumite schimbări, iar această trecere va fi una benefică.

Horoscop Urania 8-14 iunie 2019:

Berbec
Intrarea lui Venus în zodia Gemenilor pe 9 iunie îi va ajuta pe Berbeci să își pună în valoare calitățile și să se concentreze mai bine la ceea ce au de făcut. Vor deveni persoane mai combative și vor trăi mereu cu senzația că cineva îi păcălește.

Citește și: Horoscop de weekend 8 – 9 iunie 2019. Discuții aprinse în familie pentru două zodii

Taur
Sectorul comunicării este plin de blocaje în ultima perioadă. Apar tot felul de nemulțumiri pe fondul relațiilor interumane și se vor constitui o serie de contexte noi benefice pentru acești nativi.

Citește INTEGRAL horoscop Urania

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 10 – 16 iunie 2019 – Controverse și situații neprevăzute

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 10 - 16 iunie 2019 - Controverse și situații neprevăzute

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 10 – 16 iunie 2019 – Controverse și situații neprevăzute

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 10 – 16 iunie 2019. Se anunță o săptămână complicată și cu multe probleme de sănătate pentru unele zodii. Acordați-va atenție și urmăriți semnele pe care corpul vi le dă. Previziunile pentru fiecare zodie mai jos.

HOROSCOP BERBEC. Este o săptămână plină de discuții încontradictorii, atât cu colegii de serviciu, cât și cu șefii. Nu vă certați pentru bani, ci pentru modul în care vă desfășurați activitatea.Marți și miercuri pot avea discuții în cuplu. Călătoresc în weekend.

HOROSCOP TAUR. Una din cele mai bune săptămâni din iunie. Nicoleta Svârlefus vă sfătuiește să fiți atenți la ce acte semnați. Marți și miercuri posibil să vă copleșească volumul de muncă, dar merită efortul.

HOROSCOP GEMENI. Săptămâna 10-16 iunie 2019 este pentru voi cu mare accent pe viața profesională și veți avea multe reușite. Deși succesul profesional vă poate da șansa să ieșți pe podium, preferați să stați în spate. Zilele voastre favorite sunt marți și miercuri.

Citește INTEGRAL Camelia Pătrășcanu integral

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top