Connect with us
Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Ce patesc zodiile in saptamana aceasta. Previziuni pentru fiecare zodie in parte.

Știri

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Zile de tensiune pentru Balante

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Zodiile vor primi o serie de surprize in perioada urmatoare – unele mai placute, altele mai neplacute, scrie teotrandafir.com.

BERBEC

Preocuparile legate de sanatate vor creste in perioada urmatoare. O serie de evenimente vor gravita in jurul tau, iar ipohondria va fi adevarata ta afectiune. Zile favorabile: luni si marti.

TAUR

Din cand in cand te izolezi de restul lumii sa iti faci ordine in ganduri, iar cei din jur te privesc ciudat pentru lipsa ta de comunicare. Continua-ti traseul cum crezi de cuviinta. Ai nevoie de o perioada in care sa cerni neghina de grau. Zile favorabile: miercuri si vineri.

GEMENI

Cuvintele de ordine pentru saptamana cuprinsa intre 11 si 17 iulie sunt constrangere, neputinta, sabotaj. Cam asta vei simti de-a lungul si de-a latul celor 7 zile de foc. Zile favorabile: nu exista.

Citeste si: Zodia care va avea doua luni de vara de cosmar

Citeste si: Cum fac sex zodiile in luna iunie 2016

RAC

Anumite sentimente te vor face sa actionezi mai putin rational si asta va atrage cu sine o serie de consecinte nefaste mai ales din punct de vedere familial. Zile favorabile: luni si duminica.

LEU

Cheltuielile te vor avantaja in saptamana ce vine si vei beneficia de protectia astrelor. E foarte probabil sa gasesti o persoana cu care sa incepi o relatie de vis. Zile favorabile: joi si duminica.

FECIOARA

Oricate economii vei incerca sa faci, oricate permutari de bani vei avea in plan, mereu se va ivi un fapt neprevazut care iti va solicita bugetul. Zile favorabile: luni, sambata si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Ion florica

    2016-07-13T01:57:57+03:00 at 1:57

    Ami place cum spuneti horoscopul va pup

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top