Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Capricornii apreciază mai mult ca oricând timpul petrecut alături de partenerul de viață. Vor ca eventualele tensiuni sau probleme să fie depășite pentru ca relația ”să funcționeze”.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Capricorn anunță succes în plan profesional și succes în demersurile nativilor care au nevoie de credite și alte finanțări.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Luna Nouă din data de 13 iunie va avea loc în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Capricornilor și le va aduce acestora fie un nou loc de muncă, fie o promovare la actualul job, fie dorința de schimbare a domeniului de activitate.

De asemenea, Luna Nouă din 13 iunie îi va ajuta pe nativii Capricorn să își schimbe stilul de viață sau să acorde o mai mare atenție sănătății.

O mai mare atenție vor acorda Capricornii și relației de cuplu, după ce planeta Mercur va intra în zodia Rac, în ziua de 12 iunie.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Pentru Capricorni, Mercur în Rac înseamnă o mai bună comunicare în cuplu și mai mult timp petrecut în compania partenerului, dar și afaceri sau alte proiecte derulate împreună cu acesta.

În ziua de joi, 14 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leu, unde va rămâne până în luna iulie, Venus în Leu va dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma Capricornilor și le va purta noroc nativilor care au nevoie de finanțare pentru proiectele personale.

Dar, pentru Capricorni, Venus în Leu mai înseamnă și un plus de ”acțiune și pasiune” în relația de cuplu sau, pentru cei singuri, tentația unei aventuri. Ziua de vineri, 15 iunie, poate fi mai ”ofertantă” în acest sens, iar nativilor li se recomandă să fie discreți și să nu-și facă iluzii înainte de vreme dacă se și îndrăgostesc la prima vedere.

În weekend, Luna și planeta Venus vor acționa în tandem și vor aduce un suflu nou în relațiile ”cu vechime”, vor accentua generozitatea partenerilor și dorința lor de a se implica mai mult pentru ca eventualele probleme să fie depășite, iar relația de cuplu să ”funcționeze”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top