Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - RAC. Previziuni detaliate pentru nativii Peşti în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii sunt dispuși să facă schimbările necesare în plan profesional pentru a câștiga mai mulți bani. Acasă, își răsfață copiii și dau peste cap bugetul familiei.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Rac anunță o agendă încărcată, chef de socializare și călătorii, noroc în plan financiar, dar și tendința de a cheltui ”excesiv”.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Intrarea planetei Mercur în zodia Leu, în ziua de 12 iunie, va aduce pentru Raci mai multe șanse de câștig, dar și o mai mare disponibilitate a nativilor de a învăța ceva nou pentru a lucra în domenii mai profitabile sau pentru a fi promovați la actualul job sau idei strălucite privind proiecte profesionale de viitor.

În plus, Luna Nouă din 13 iunie va ”activa” sectorul Secretelor din astrograma Racilor și mulți nativi ar putea afla, în această perioadă, multe secrete sau informații care, ulterior, să le fie de folos în carieră.

În ziua de joi, 14 iunie, Micul Benefic Venus va intra în  zodia Leu și, până în iulie, va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Racilor și le va aduce noi oportunități financiare, dar și tendința de a cheltui excesiv.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Rac – Oana Hanganu

Cheltuielile excesive pot afecta bugetul Racilor chiar vineri, 15 iunie, când planetele Venus și Uranus vor forma un aspect tensionat și vor afecta ”casa Banilor” și ”casa Prietenilor” din astrograma lor.

Atunci, Racii s-ar putea certa cu un prieten din cauza unei datorii sau din cauza lipsei de fonduri pentru o afacere pe care intenționau să o lanseze ori să o dezvolte împreună.

În weekend Luna (care îi guvernează pe Raci) și planeta Venus vor acționa în tandem în zodia Leu și vor aduce noi șanse de câștig pentru nativi sau o nouă ofertă de muncă, mai bine plătită.

Duminică s-ar putea ca Racii să nu ajungă ”la un numitor comun” în discuțiile purtate cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor destinate copiilor. De exemplu, generoși cum sunt, Racii nu vor rezista rugăminților celor mici și le vor cumpăra tot ce își vor dori, uitând de prioritățile stabilite anterior, împreună cu partenerul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top