Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii investesc în imagine și promovare și sunt respectați și admirați la locul de muncă. Mai mult, unii dintre ei își găsesc sufletul-pereche într-un context profesional.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Scorpion anunță vești bune legate de un credit sau de veniturile partenerului de viață, succes în carieră și, pentru cei singuri, o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Săptămâna începe cu un aspect tensionat între Lună și Marele Benefic Jupiter, care ți atenționează pe Scorpioni că relația cu cei din jur depinde în cea mai mare măsură de atitudinea lor.

Marți, 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Rac și, până la sfârșitul lunii, va intensifica interesul Scorpionilor pentru studii și călătorii și le va aduce soluții neașteptate în cazul unor probleme juridice sau administrative.

Și Luna Nouă din 13 iunie ar putea aduce soluții și vești bune legate de credite sau finanțări solicitate de Scorpioni sau vești bune legate de veniturile partenerului de viață.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

În ziua de joi, 14 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leu și în ”casa Carierei” din astrograma Scorpionilor. În astrologie, Venus este ”planeta Iubirii”, dar și ”Micul Benefic” , iar atunci când acționează în sectorul Carierei, poate aduce o poveste de iubire cu un coleg sau șef sau poate favoriza întâlnirea sufletului-pereche într-un context profesional.

De asemenea, Venus în sectorul Carierei înseamnă și relații excelente cu șefii, colegii, clienți etc sau investiții serioase în imagine și promovare.

Ultima parte a săptămânii este dominată de prezența Lunii în zodia Leu și în sectorul Carierei din astrograma Scorpionilor, iar în ziua de sâmbătă, Luna va acționa în tandem cu Micul Benefic Venus. Astfel, Scorpionii pot primi o ofertă foarte avantajoasă pot vor fi promovați la actualul job sau se pot îndrăgosti de cineva de la locul de muncă.

Duminică, însă, Luna va forma un aspect tensionat cu planeta Marte, aflată în sectorul Familiei din astrogramă și le va cere Scorpionilor să păstreze echilibrul între viața personală și carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top