Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii își stabilesc noi țeluri și obiective și încep să-și acorde mai mult timp, mai multă atenție, respect și iubire.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Pești anunță o perioadă de importante schimbări în plan personal, noroc în plan financiar, dar și cheltuieli pe măsură.

Micul Benefic Venus și planeta Afacerilor, Mercur, se vor afla în casa Banilor din astrograma generală a Peștilor, aducând noroc la bani și profit în afaceri, dar și chef de cumpărături și de distracție.

Pentru nativii singuri, Venus poate aduce o nouă iubire, iar pentru cei care au, deja, o relație, poate aduce mai multă armonie și afecțiune în cuplu.

Iar Mercur, aflat în aceeași „casă a Banilor”, îi va determina pe nativi să caute noi surse de venit, dar și să își pună mai bine în valoare resursele personale

În prima parte a săptămânii, când Luna va fi în Vărsător,  Peștii vor avea nevoie de odihnă, vor prefera liniștea de acasă și se vor lăsa copleșiți de nostalgie.

Vineri, Luna va intra în zodia Pești, unde, sâmbătă, va fi Luna Nouă. Aceasta  va reprezenta un nou start în viața nativilor care vor începe să își acorde mai mult timp, energie, atenție, respect și iubire.

În aceeași zi, Marte va intra în zodia Capricorn și în sectorul Prietenilor din astrograma generală a Peștilor. Până atunci, va influența viața profesională a nativilor, sporindu-le ambiția și spiritul întreprinzător.

Din 17 martie, Marte în Capricorn va dinamiza sectorul social din astrograma Peștilor și va aduce multe invitații, dar și posibile situații conflictuale în relația cu prietenii.

Marte în Capricorn îi va încuraja pe nativi să își stabilească noi țeluri, noi planuri de viitor și noi strategii pentru a obține succesul dorit. Toate acestea vor impune schimbări în plan personal, dar și în cercul de prieteni, în  grupul de colaboratori și chiar în stilul de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top