Connect with us
Horoscop saptamanal 12-18 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 12-18 septembrie 2016. Berbecii vor fi afectati de Luna Plina de vineri

Horoscop saptamanal 12-18 septembrie 2016. Previziuni pentru toate zodiile.

Luna Plina de vineri are efecte asupra mentalului nativilor in Berbec. O „curatenie” printre ganduri ar fi benefica, pentru ca negativismul poate avea efecte nedorite asupra faptelor.

Horoscop saptamanal 12-18 septembrie 2016

Berbec

Saptamana aceasta va fi una grea si agitata. Este posibil sa fii nevoit sa rezolvi anumite sarcini la serviciu, pe care le-ai tot amanat, motiv pentru care vei fi extrem de aglomerat. Inarmeaza-te cu rabdare si ia totul cu calm, pentru a avea rezultate bune. Zile norocoase: 14 si 16.

Taur

Inceputul si sfarsitul de saptamana vor fi cu batai de cap. Insa, daca stii sa-ti organizezi sarcinile vei reusi sa duci totul cu brio la bun sfarsit. Incearca sa acorzi mai multa atentiei persoanei iubite. Zile norocoase: 15 si 17.

Gemeni

Luna Plina va avea efect asupra starii tale de spirit. Ai tendinta ca in aceasta saptamana sa te concentrezi pe un singur lucru, neglijand alte la fel de importante. Incearca sa gasesti o cale de mijloc. Zile norocoase: 12 si 13.

Citeste si: Horoscop Voropchievici septembrie 2016. Luna decisiva pentru o zodie!

Rac

Saptamana aceasta ar putea fi data peste cap din cauza unor probleme de sanatate. Nu e cazul sa te alarmezi, insa si o durere de cap care nu mai trece iti poate incurca planurile. Incearca sa-ti stapanesti nervii, pentru ca tensiunile cu cei din jur iti pot agrava starea. Zile norocoase: 13 si 14.

Leu

In aceasta saptamana ai tendinta sa fii posesiv. Gelozia dusa la extreme nu aduce nimic bun si nu e cazul sa-ti banuiesti partenerul de infidelitate. Cel mai bine ar fi sa discutati deschis despre ceea ce te masica pe tine. Zile norocoase: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top