Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele muncesc mai mult și își suplimentează veniturile dar își schimbă atitudinea față de bani. Încep să fie mai chibzuite.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Balanță anunță o perioadă cu schimbări în plan financiar, cu interes sporit acordat câștigurilor din munca proprie și cu schimbarea atitudinii multor nativi față de bani.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Ziua de luni va fi plină de noroc: Venus și Jupiter vor acționa în tandem și vor dinamiza casa Banilor din astrograma Balanțelor. Nativii vor primi bani sau vor găsi noi modalități de a-și suplimenta veniturile, valorificarea unui talent personal fiind una dintre opțiuni.

Iar asta, pentru că, în astrogramă, casa Banilor este și casa „resurselor personale”, pe care Balanțele vor începe, din această săptămână, să le folosească mai eficient.

Miercuri, Marte, planeta Acțiunii, care se află în Balanță, îi va ajuta pe nativi să acționeze și să nu mai amâne schimbările necesare, iar joi, Luna și Saturn va sprijini eforturile de promovare ale nativilor.

Vineri, Luna și Jupiter vor aduce un plus de noroc pentru Balanțe și un plus de optimism, iar Luna Nouă din data de 18 noiembrie va veni cu vești, oferte noi, proiecte noi, oportunități și bani.

Dar Luna Nouă va aduce și o nouă atitudine a nativilor față de bani. Balanțele sunt guvernate de Venus, iar asta le face mari iubitoare de frumos, lux și eleganță și, în consecință, mari cheltuitoare. Cu Luna Nouă în Scorpion, Balanțele vor începe să fie mai selective și chiar mai chibzuite. Cel puțin pentru următoarele săptămâni…

Ziua de 18 noiembrie le va aduce noroc Balanțelor care vor demara proiecte profesionale noi sau se vor implica în colaborări care le vor permite să își valorifice creativitatea și orice talent personal.

Pentru ziua de duminică, astrele îi atenționează pe nativii Balanțe asupra riscului unor certuri cu părinții sau, în cuplu, asupra riscului unor tensiuni provocate de cheltuieli necesare pentru casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top