Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele primesc o mulțime de vești și de invitații. Nativii singuri se îndrăgostesc de persoane cu care comunică perfect din prima clipă.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă în care nativii își vor exprima ideile cu foarte multă convingere și vor putea obține succes (și bani) din comunicare. Dar există și riscul ca Fecioarele să fie „bombardate” cu vești, informații, date, secrete iar ele să nu aibă timp să le analizeze așa cum le place sau să le comenteze împreună cu persoanele în care au încredere.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Dorința de a sta de vorbă va influența, în mare măsură, chiar și relația cu persoana iubită sau, în cazul nativilor singuri, va influența apropierea de persoane cu care nativii simt că pot comunica, din prima clipă.

Iar luni, „conjuncția” care se formează între Venus și Jupiter le va ajuta pe Fecioarele singure să atragă astfel de persoane în viața lor. Aspectul astral amintit va fi deosebit de favorabil și pentru nativii care lucrează în domenii legate de Comunicare sau Relații Publice.

Mijlocul săptămânii va orienta atenția nativilor spre spiritualitate și mulți dintre ei vor vizita locuri care au o semnificație sau o încărcătură legată de religie sau spiritualitate. Cei care nu vor pleca în călătorii, vor citi sau vor discuta cu mare interes despre astfel de locuri.

Vineri, Luna și planeta Iubirii vor acționa împreună, favorizând comunicarea în cuplu, declarațiile de iubire și călătoriile nativilor împreună cu persoana iubită.

Dar, în relațiile cu ceilalți, Fecioarele vor fi neașteptat de tranșante, dacă vor avea de apărat bun bun sau orice alt interes patrimonial sau pe cineva din familie. Tocmai de aceea, ziua nu este potrivită pentru negocieri în cazul vânzării, cumpărării sau închirierii unui imobil de care nativii ar putea fi interesați.

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în zodia Scorpion și în casa Comunicării din astrograma Fecioarelor.

Acestea vor primi vești și invitații, vor pleca în călătorie sau vor lua parte la diferite evenimente, iar unii nativi, ar putea semna contracte sau ar putea „bate palma” pentru noi colaborări.

Luna Nouă va veni și cu idei noi care, puse în practică, vor schimba viața nativilor Fecioară.

Pentru ultima zi din săptămână, astrele le recomandă Fecioarelor discreție și, pe cât posibil, evitarea unor subiecte delicate sau controversate. Aspectul tensionat dintre Marte și Pluton ar putea provoca discuții și certuri inutile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top