Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Pești – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii sunt hotărâți să rezolve probleme din trecut, chiar dacă, pentru asta, trebuie să ia decizii radicale sau ”să taie în carne vie”. În iubire, șansele încep să le surâdă și celor singuri.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Pești le recomandă nativilor să își gestioneze cu atenție timpul și energia pentru că și așteaptă o perioadă foarte solicitantă, cu o agendă încărcată. Săptămâna începe cu prezența Soarelui și a planetei Comunicării, Mercur, în zodia Taur și în sectorul Comunicării din astrograma generală a Peștilor.

Astfel, nativii trebuie să fie în formă chiar de luni, când nu vor putea refuza invitația la un eveniment profesional. Va urma ziua de marți, 15 mai, când va fi Lună Nouă în zodia Taur și tot în semnul Taurului va ajunge planeta Schimbărilor neașteptate, Uranus.

Uranus va rămâne în zodia Taur timp de 7 ani și le va aduce nativilor numeroase invitații, călătorii sau șanse în afaceri, încurajându-i să ”socializeze”. Pentru mulți nativi, Uranus va distruge vechi tipare de gândire sau va intensifica apetitul pentru studiu și dezvoltare personală.

Un alt eveniment astrologic important din această săptămână va fi intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, în ziua de miercuri, 16 mai. Timp de câteva luni, Marte în Vărsător va aduce la lumină probleme din trecut pe care nativii vor avea, acum, curajul să le rezolve, chiar dacă, pentru asta vor lua decizii radicale sau ”vor tăia în carne vie”.

Profit în afaceri de familie pentru Pești

Mijlocul săptămânii va fi dominat de armonia dintre Lună și planta Venus care se va regăsi în relația nativilor Pești cu rudele sau le va aduce profit în afaceri de familie.

În weekend, mai precis în ziua de sâmbătă, 19 mai, planeta Venus va intra în zodia Rac și în ”casa Iubirii” din astrograma Peștilor. Venus în Rac le poate aduce noroc în dragoste nativilor singuri și poate reface sau, după caz, consolida, armonia în relația de cuplu. Prezența Venus în Rac îi poate ajuta și pe nativii Pești care vor să își pună în valoare creativitatea sau pe cei care își doresc să devină părinți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top