Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Balanță. Balanțele se mută sau își reamenajează locuința sau trebuie să își asume noi responsabilități în familie.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Balanță pune accent pe relația nativilor cu familia (cu părinții, în mod special) sau anunță o schimbare de casă ori un interes crescut pentru redecorarea sau reamenajarea locuinței.

Luna Nouă din 17 ianuarie va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Balanțelor.

Mai mult, la momentul de Lună Nouă, în sectorul amintit se vor afla 6 corpuri cerești: Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Mercur și Venus, iar energia acestora va marca întreaga săptămână.

Pentru Balanțe, săptămâna va fi una a marilor schimbări: unii nativi se vor implica mai mult în chestiuni administrative și gospodărești, alții vor dori să își întemeieze propria familie, în timp ce alți nativi își vor asuma responsabilități suplimentare față de părinți.

Aspectele astrologice ale săptămânii favorizează și afacerile imobiliare sau munca la domiciliu, dar și lucrările de amenajare sau (re)decorare sau tranzacțiile imobiliare.

De altfel, Luna Nouă și astrele din Capricorn vor intensifica dorința Balanțelor de a-și schimba casa și viața și vor aduce oportunități neașteptate în acest sens.

Totuși, există și risc de tensiuni în cuplu pentru că Uranus, aflat în sectorul Mariajului din astrograma Balanțelor, formează un aspect tensionat cu Luna Nouă.

Disensiunile pot fi provocate, de exemplu, de alegerea noii locuințe sau de lucrările de amenajare a acesteia, dar și de diferența de opinii legate de oficializarea relației, în cazul cuplurilor necăsătorite.

Dar în 18 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Balanțelor. Aici va ajunge și Soarele, în data de 20 ianuarie. Astfel, în weekend, pentru Balanțe va începe o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top