Connect with us
Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre veniturile partenerului. În plan sentimental apar schimbări.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Fecioară pune accent pe viața sentimentală a nativilor, pe relația acestora cu proprii copii sau pe schimbările care pot să apară în cuplu.

Casa Iubirii din astrograma Fecioarelor va „găzdui” 6 corpuri cerești care vor aduce schimbări majore. Este vorba de Soare și de Lună, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur.

„Întâlnirea astrală” amintită va avea loc în 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Capricorn, dar va marca întreaga săptămână și va avea un impact special asupra Fecioarelor pentru că Mercur este planeta care le patronează.

Luna Nouă din 17 ianuarie și planetele aflate în casa Iubirii vor transforma viața sentimentală a nativilor Fecioară.

Cei singuri se pot îndrăgosti, iar cei care au o relație pot înțelege mai bine ce își doresc cu adevărat de la persoana iubită sau își vor asuma responsabilități suplimentare față de partener sau față de copii.

Pentru multe Fecioare, Luna Nouă din ianuarie poate aduce vești importante legate de statutul de părinte sau poate intensifica dorința de a avea un copil.

Dar aceeași Lună Nouă poate fi un moment excelent pentru lansarea unor proiecte care pun în valoare creativitatea nativilor Fecioară.

Surprizele (nu tocmai plăcute) pot să apară în plan financiar deoarece Uranus, aflat în casa Banilor altora din astrograma Fecioarelor va forma un aspect tensionat cu Luna Nouă.

Astfel, Fecioarele pot afla lucruri deloc plăcute despre un partener de afaceri sau chiar despre veniturile partenerului de viață. Sau pot afla că o finanțare pe care se bazau a fost oprită sau se poate acorda numai în niște condiții care nu le avantajează.

Important este să își păstreze calmul pentru că în 18 ianuarie, Venus, „Micul Benefic” din astrologie va intra în casa Profesiei din astrograma lor.

Tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie, iar pentru Fecioare va începe o perioadă norocoasă în plan profesional, care le poate aduce un job mai bun, o mărire de salariu, o promovare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top