Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Pești. Peștii își fac noi prieteni dar interesul sporit pentru „socializare” implică și cheltuieli care le dau bugetul peste cap.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești anunță noi prieteni, noi planuri de viitor și chiar o nouă iubire care poate apărea în viața nativilor prin intermediul unor prieteni, dar și cheltuieli neașteptate sau care le dau peste cap bugetul.

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii va avea loc în data de 17 ianuarie și va influența sectorul social din astrograma generală a Peștilor.

Atunci va fi Lună Nouă în zodia Capricorn, zodie în care se vor afla nu mai puțin de 6 corpuri cerești. Este vorba de Soare și de Lună, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur.

Toate acestea vor dinamiza casa Prietenilor din astrograma Peștilor și îi vor motiva pe nativi să își reconfigureze planurile de viitor. Iar aceste planuri nu vor rămâne doar pe hârtie, ci vor fi puse în aplicare.

Soarele îi va ajuta să”strălucească” în societate, Luna le va amplifica intuiția și sensibilitatea, Venus va atrage iubirea, Mercur va favoriza comunicarea și călătoriile.

Pluton va schimba atitudinea nativilor față de prieteni și îndepărtarea celor falși  din anturaj, iar Saturn va spori autoritatea și respectul de care Peștii se bucură în cercurile profesionale și sociale din care fac parte.

Iar cu planeta Iubirii aflată în casa Prietenilor, Peștii vor avea și noroc în dragoste. Totuși, va exista și un aspect tensionat pe care îl va forma planeta Uranus cu Luna Nouă. Iar Uranus se va afla în casa Banilor din astrograma Peștilor.

Asta înseamnă că pot apărea tensiuni între nativi și anumiți prieteni, din cauza banilor sau că, pentru a avea acces la anumite evenimente sau pentru a intra în anumite grupuri sau organizații, Peștii vor fi nevoiți să facă niște „sacrificii financiare”. Iar aceste cheltuieli le vor da bugetul peste cap.

Săptămâna se va încheia cu două evenimente care vor îndrepta atenția nativilor spre trecut. În 18 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va intra în Vărsător și în casa Trecutului din astrograma Peștilor.

În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele. Pentru Pești, va urma o perioadă în care poate fi „reactivată” o poveste de iubire din trecut sau în care nativii se pot implica într -o aventură sentimentală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top