Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru luna martie 2018. Vor fi 10 evenimente astrologice majore! Printre ele, Jupiter retrograd în Scorpion, Mercur retrograd în Berbec și a doua Lună Albastră din an!

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Soarele, Luna și 4 planete  în Capricorn! Schimbări uriașe pentru zodii!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2018. Soarele și Luna, alături de 4 planete în Capricorn vor aduce schimbări uriașe pentru zodii! Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie 2018 va fi marcat de 3 evenimente astrale importante:

17 ianuarie: Luna Nouă în zodia Capricorn;

18 ianuarie: intrarea planetei Venus în zodia Vărsător

20 ianuarie: intrarea Soarelui în zodia Vărsător.

Fiecare dintre acestea va influența toate semnele zodiacale, dar cele mai vizate  vor fi persoanele născute în Capricorn și Vărsător, alături de nativii Leu, Rac, Taur și Scorpion.

Luna Nouă din data de 17 ianuarie, unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2018! Este prima Lună Nouă din an și cel mai potrivit moment pentru noi planuri, noi proiecte sau noi relații.

Mai mult, la momentul de Lună Nouă, în zodia Capricorn se vor afla: Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur!

Toate zodiile vor beneficia de această conjunctură astrală unică și își vor putea schimba viața cu adevărat.

Soarele va aduce energie și ambiție, Venus va aduce noroc, Mercur va favoriza comunicarea, Pluton va sprijini transformarea interioară, în timp ce Saturn va aduce realism și seriozitate în orice demers, în orice decizie.

În plus, nicio planetă nu va fi în mers retrograd! E adevărat, însă, că Uranus, aflat în zodia Berbec, poate provoca surprize neplăcute celor care nu renunță la orgoliu sau celor care se plâng de tot și de toate, dar nu fac nimic concret pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.

Intrarea planetei Venus în  zodia Vărsător, în ziua de 18 ianuarie, va aduce succes persoanelor creative și originale.

În relații, va pune accent pe libertate și comunicare, pe vindecarea dependenței emoționale iar în viața celor singuri va aduce parteneri otihinali sau experiențe sentimentale interesante.

În 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsător și va favoriza relațiile de prietenie, dezvoltarea rețelelor sociale, comunicarea pe internet și implicarea în cauze umanitare sau sprijinirea activă a unor grupuri, idei sau principii.

Află cum va fi influențată zodia ta de evenimentele astrologice din această săptămână! Citește previziunile complete!

Berbecii au șanse extraordinare. Soarele, Luna și 4 planete acționează în sectorul Carierei din astrograma lor… Citește previziunile complete pentru Berbec!

Taurii călătoresc sau își găsesc norocul peste hotare. Au Soarele, Luna și 4planete în casa Străinătății din astrogramă…Citește previziunile complete pentru Taur!

Gemenii primesc mulți bani, călătoresc  și au noroc în afaceri, dar trebuie să fie mai prudenți în relația cu prietenii…Citește previziunile complete pentru Gemeni!

Racii  au parte de schimbări în plan partenerial. În profesiei, sunt posibile jocuri de culise care îi afectează direct…Citește previziunile complete pentru Rac!

Leii trebuie să accepte doar job-uri pentru care sunt cu adevărat pregătiți. Altfel, se pot trezi cu probleme…Citește previziunile complete pentru Leu!

Fecioarele pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre veniturile partenerului. În plan sentimental apar schimbări…Citește previziunile complete pentru Fecioară!

Balanțele se mută sau își reamenajează locuința sau trebuie să își asume noi responsabilități în familie…Citește previziunile complete pentru Balanta!

Scorpionii semnează noi contracte sau încep noi proiecte, dar trebuie să își aleagă cu grijă colaboratorii…Citește previziunile complete pentru Scorpion!

Săgetătorii câștigă mulți bani, dar trebuie să îi administreze cu atenție. Pot să apară cheltuieli neprevăzute…Citește previziunile complete pentru Săgetător!

Capricornii sunt favoriții astrelor. Soarele și Luna, alături de 4 planete „își vor da întâlnire”  în zodia lor…Citește previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsătorii se pot confrunta cu reactivarea unor tensiuni în familie, dar Venus intră în zodia lor și totul se rezolvă…Citește previziunile complete pentru Vărsător!

Peștii își fac noi prieteni dar interesul sporit pentru „socializare” implică și cheltuieli care le dau bugetul peste cap…Citește previziunile complete pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top