Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2018. Luna Albastră, cel mai important eveniment.

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Oana Hanganu. 4 evenimente astrale majore care vor influența toate zodiile!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 decembrie 2017. Zodiile vor fi influențate de 4 evenimente astrologice importante. Află ce au pregătit astrele pentru semnul tău zodiacal!

Săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător, zodie în care se vor afla și Soarele, Saturn, Venus și Mercur retrograd.

Luna Nouă din 18 decembrie și din zodia de foc Săgetător ne va încuraja să ne facem planuri, să fim optimiști și să ne bucurăm, cu adevărat, de această minunată perioadă din an.

Dar Saturn ne va aminti că trebuie să nu exagerăm și să dăm dovadă de maturitate, responsabilitate și realism.

Mai mult, Mercur retrograd va provoca încurcături în domeniile pe care le patronează (comunicare, afaceri, călătorii), însă ne va ajuta să refacem proiecte personale sau să reluăm  legătura cu oameni din trecut si, dacă e cazul, să ne împăcăm cu cei pe care i-am supărat sau ne-au supărat cândva.

În dimineața zilei de miercuri va avea loc un alt eveniment astrologic foarte important, care va aduce schimbări majore în viața fiecăruia dintre noi. În 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia pe care o patronează, Capricorn.

Saturn, Marele Profesor al zodiacului, va rămâne în Capricorn până în primăvara lui 2020 și va aduce noi lecții de viață pentru fiecare semn.

Ne va cere și chiar ne va obliga, prin diferite provocări, să ne restructurăm personalitatea, stilul de viață, cariera sau relațiile și să ne administrăm, cu seriozitate și responsabilitate, resursele și timpul.

A doua zi, in 21 decembrie, va fi solstițiul de iarnă, marcat, în astrologie, prin intrarea Soarelui în zodia Capricorn.

În Capricorn vor fi și planetele Saturn și Pluton, care ne vor încuraja să ne clarificăm obiectivele, intențiile sau dorințele pentru următoarele luni și să identificăm căile  realiste prin care le putem îndeplini.

Sâmbătă, 23 decembrie, va avea loc al patrulea eveniment important al săptămânii: planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător.

Mercur va rămâne în acest semn până în ziua de 11 ianuarie și va favoriza comunicarea, socializarea și călătoriile în sezonul sărbătorilor.

Află ce vor aduce evenimentele astrologice menționate mai sus pentru fiecare zodie! Citește previziunile complete!

Berbecii vor să se distreze alături de vechi prieteni sau să viziteze locuri care au o semnificație aparte pentru ei…HOROSCOP COMPLET BERBEC!

Taurii primesc vești bune legate de veniturile partenerului. În plan personal, se pregătesc pentru mari schimbări…HOROSCOP COMPLET TAUR!

Gemenii au parte de un nou început în relația de cuplu. În plan financiar li se recomandă mai multa chibzuință…HOROSCOP COMPLET GEMENI!

Racii acordă mai multă atenție profesiei și sănătății. În cuplu cresc pretențiile și responsabilitățile…HOROSCOP COMPLET RAC!

Leii au parte de schimbări: pentru ei începe o perioadă în care succesul va cere mai multă muncă și sacrificii…HOROSCOP COMPLET LEU!

Fecioarele singure se îndrăgostesc. Cele care au o relație aleg să trăiască fiecare clipă cu mai multă pasiune…HOROSCOP COMPLET FECIOARA!

Balanțele au o agendă încărcată, dar din 20 decembrie, timp de aproape 3 ani, familia va fi prioritatea lor…HOROSCOP COMPLET BALANTA!

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate detaliile atunci când acceptă o ofertă sau semnează un contract…HOROSCOP COMPLET SCORPION!

Săgetătorii au chef de cuceriri, vor să arate perfect și nu fac economii atunci când e vorba de un nou look…HOROSCOP COMPLET SĂGETĂTOR!

Capricornii pregătesc surprize pentru toată familia și își amintesc de farmecul sărbătorilor de altădată…HOROSCOP COMPLET CAPRICORN!

Vărsătorii își fac noi prieteni, dar trebuie să nu vorbească prea mult despre ei înșiși sau despre proiectele lor…HOROSCOP COMPLET VĂRSĂTOR!

Peștii care fac primul pas spre cariera dorită au succes. Internetul poate fi sursa lor de informare și de noroc…HOROSCOP COMPLET PESTI!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top