Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie LEU Bucură-te de momentele bune

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii care sunt nemulțumiți pentru că șeful direct pare că le ignoră meritele trebuie să aibă răbdare.

În curând vor primi o ofertă excelentă de la o firmă concurentă sau vor fi apreciați de o persoană foarte importantă și totul se va schimba în bine.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Leu anunță posibile tensiuni în familie din cauza atenției speciale pe care nativii o acordă carierei.

Chiar luni, Luna aflată în sectorul Familiei va fi în opoziție cu Venus, planeta Iubirii, aflată în sectorul Carierei din astrograma generală a Leilor.

În plus, luni seară, planetele Marte și Saturn vor acționa în tandem în casa Profesiei din astrograma Leilor, iar acest aspect se va face simțit și în zilele următoare.

Pe de o parte, Marte, planeta Acțiunii, le va da Leilor energie, ambiție, dar și nerăbdare și le va amplifica dorința de a se afla în centrul atenției și de a-i domina pe ceilalți, iar pe de altă parte, planeta Saturn va aduce restricții și va pune accent pe muncă și responsabilități.

Mulți Lei vor fi nemulțumiți: șeful direct le va ignora, parcă, rezultatele excelente obținute sau va promova pe altcineva, dar, peste câteva zile, nativii vor primi o ofertă excelentă de la o firmă concurentă sau vor fi apreciați de cineva foarte important.

Marți, atenția Leilor se va îndrepta spre familie și dacă este cazul, vor putea rezolva, în mod neașteptat, o problemă legală sau administrativă.

Miercuri, 4 aprilie, planeta Mercur va forma un aspect conflictual cu Marte aflat în Capricorn, iar joi, un aspect conflictual cu Saturn.

Până în 15 aprilie, Mercur retrograd influențează casa Străinătății din astrograma Leilor, așa că nativii care vor să călătorească acum, trebuie să verifice fiecare detaliu și să aibă grijă de acte și bagaje.

Dar tot Mercur retrograd în Berbec îi poate ajuta pe Lei să rezolve, în sfârșit, o problemă juridică sau să se pregătească foarte bine pentru un examen.

Vineri, Leii pot pleca, pe neașteptate într-o călătorie, invitația unui prieten sau împreună cu persoana iubită.

Pentru cei singuri, weekend-ul este promițător: chiar dacă nu își întâlnesc sufletul-pereche , Leii se vor afla în centrul atenției dacă vor lua parte la diverse evenimente și vor primi multe complimente și declarații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top