Connect with us
Ce aduce saptamana 22-28 august 2016 pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop saptamanal 22-28 august 2016. Scorpionii se vor distra

Horoscop saptamanal 22-28 august 2016. Previziuni astrologice pentru aceasta saptamana. Iata ce zodii vor fi avantajate zilele urmatoare!

Horoscop saptamanal 22-28 august 2016

Berbec

Vei incepe saptamana cu o zi solicitanta si aglomerata la munca, insa daca iti arati interesul si vei obtine rezultate vei si si rasplatit pe masura. Este posibil sa fii trimis intr-o calatorie in interes de serviciu. Zile benefice: 25 si 26.

Taur

Pe la mijlocul saptamanii, lipsa banilor va fi un motiv de cearta aprinsa intre tine si partenerul de viata. Imprumurile apropiatilor nu este cea mai buna alegere pentru aceasta perioada cand si tu ai nevoie de bani. In ceea ce priveste dragostea, gelozia si posesivitatea va afecteaza relatia. Zile benefice: 27 si 28.

Gemeni

Relatiile cu colegii sau cu clientii pot fi presarate de mici sicane, insa depinde de tine cum le controlezi. In plan amoroc, saptamana aceasta reusesti sa te faci inteles si sa rezolvi cateva aspecte. Zile benefice: 23 si 24.

Citeste si: Horoscop Minerva 21-27 august 2016

Rac

Miercuri si vineri vei avea parte de multa munca si stres la serviciu. Insa ai noroc ca vei avea o dispozitie grozava si vei face fata cu brio presiunilor. Zile benefice: 24 si 25.

Leu

Leii vor fi surprinsi de superiori cu o prima sau un bonus pentru activitatea intreprinsa. In ceea ce priveste sanatatea, trebuie sa acorzi mai multa importanta stilului de viata si alimentatiei. Zile benefice: 26 si 27.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top