Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii recuperează o datorie sau sunt recompensați pentru o activitate din trecut. În plan sentimental, norocul le surâde: planeta Iubirii ajunge în sectorul Iubirii din astrograma lor.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Vărsător anunță mari schimbări în plan sentimental sau în relația cu copiii. Acestea vor începe marți, când planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai.

Aflată în Gemeni, Venus va acționa în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Vărsătorilor, purtându-le noroc celor singuri sau, după caz, consolidând relația de cuplu a nativilor.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Dar, cum într-o astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii, tranzitul lui Venus prin zodia Gemeni va armonia și relația Vărsătorilor cu proprii copii, va aduce succes în proiectele dedicate copiilor, ”derulate” sau coordonate de nativi sau va veni cu vești bune pentru nativii care doresc să devină părinți.

Atenția nativilor va fi îndreptată spre partenerul de viață încă din prima zi a săptămânii, când Luna se va afla în zodia Leu și în sectorul Mariajului și va fi în armonie cu planeta Comunicării, Mercur, aflată chiar în sectorul Comunicării din astrogramă.

Luna va ajunge în zodia Fecioarei în ziua de miercuri și, până vineri, va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor. Aceștia au șanse mari să recupereze o sumă de bani sau să fie recompensați acum pentru activitatea din trecut.

În cursul zilei de joi, 26 aprilie, se va forma un aspect tensionat între Mercur și Saturn. Acesta îi va afecta pe nativii care au încălcat prevederile unui contract sau termenii unei înțelegeri sau care, la serviciu, nu respectă reguli și ierarhii.

Ziua de vineri, 25 aprilie, va fi foarte bună pentru Vărsătorii care se pregătesc de examene sau care susțin interviuri de angajare ori trebuie să susțină, în fața șefilor, un proiect la care au lucrat singuri sau pe care l-au coordonat.

În weekend, armonia dintre Soare și Saturn se va regăsi în atmosfera din casă, eventualele tensiuni din familie fiind date uitării, iar problemele de natură financiară găsindu-și, rapid, rezolvarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top