Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii pot primi un cadou special: o vacanță în străinătate, o invitație la concertul unui artist apreciat sau la un alt eveniment care îi interesează.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare și socializare și anunță o agendă încărcată pentru nativi.

În prima parte a săptămânii, astrele sunt de partea Berbecilor care susțin examene sau interviuri de angajare, dar și de partea celor care își fac planuri de vacanță și își cumpără bilete de tren sa avion, își fac rezervări la hotel sau pun la punct detalii legate de Sărbători.

Cele mai potrivite zile pentru astfel de „demersuri” sunt cele de marți și miercuri. Marți, Mercur și Saturn îi vor ajuta pe Berbeci să nu se grăbească în alegerea unor oferte, iar miercuri, Soarele și Luna îi vor ajuta pe nativi să își prezinte, convingător, ideile, să se concentreze pe ceea au e făcut și să câștige orice competiție.

Vineri, 1 decembrie, Venus va intra în Săgetător și, până în 25 decembrie (când va ajunge în Capricorn) va aduce, pentru nativii singuri, aduce ocazii neașteptate de a-și întâlni sufletul-pereche. Tocmai de aceea, Berbecii ar trebui să onoreze invitațiile primite la diferite evenimente!

Pentru Berbecii care au o relație, Venus în Săgetător va aduce optimism, bucuria de a petrece cât mai mult timp împreună și, în multe cazuri, va reface armonia și va favoriza împăcarea.

Refacerea armoniei și împăcarea nativilor va fi ajutată și de intrarea planetei Mercur în mers retrograd, în ziua de 3 decembrie, zi în care va fi și Lună Plină în zodia Gemeni.

Mercur retrograd poate provoca încurcături în domeniile pe care le guvernează (comunicare, afaceri, călătorii), dar are și efecte pozitive. În cazul Berbecilor, Mercur retrograd poate reface legătura cu un vechi prieten sau cu un fost coleg, iar, în cuplu, poate „obține” iertarea și împăcarea.

Pentru mulți nativi, însă, Mercur retrograd în Săgetător și Luna în Gemeni pot aduce șanse neașteptate de a pleca în călătorii pe care au fost nevoiți să le amâne sau pe care, din diverse motive (în special financiare) nu și le-au permis.

 

Acum, ei vor găsi banii necesari sau vor primi, de la cineva care îi iubește, un cadou special: o vacanță de vis, invitația la un concert sau la un alt eveniment care îi interesează. Nu este exclusă nici șansa de a câștiga o vacanță, drept premiu în urma participării la un concurs.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top