Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: FECIOARĂ – Oana Hanganu

Fecioarele pot relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau pot găsi documente pierdute. În carieră, e vremea pentru o schimbare. Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: FECIOARĂ – Oana Hanganu.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță relații armonioase în familie și oportunități profesionale, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu sau găsirea unui loc de muncă bine plătit.

Casa și familia vor fi prioritățile nativilor în această perioadă, iar aspectul favorabil format între Mercur și Saturn în ziua de marți, îi va sprijini pe cei care vor dori să vândă, să cumpere sau să închirieze o casă ori să achiziționeze bunuri de folosință îndelungată pentru locuință. Mercur este planeta care le guvernează pe Fecioare, motiv pentru care aspectul amintit le vizează în mod special.

Miercuri, Fecioarele ar putea primi bani de la o rudă sau ar putea lua în calcul o afacere de familie, cu atât mai mult cu cât din 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 25 decembrie.

Iar Venus în Săgetător înseamnă, pentru Fecioare, armonie în familie și, pentru nativii singuri, șansa de a întâlni pe cineva special, împreună cu care vor dori să își întemeieze o familie.

Dar tot în Săgetător va fi și Mercur retrograd, între 3 și 23 decembrie. Perioada va fi destul de provocatoare, în special pentru Fecioare, știut fiind faptul că Mercur retrograd provoacă întârzieri, amânări, răzgândiri, neînțelegeri… tot felul de probleme de comunicare sau legate de călătorii.

Dar, din tranzitul retrograd al lui Mercur le va ajuta pe Fecioare să refacă legătura cu rude pe care nu le-au mai întâlnit demult timp sau cu ce s-au certat sau să găsească documente pierdut ori să își viziteze, în fârșit, după mai multe amânări, rudele sau casa părintească.

Săptămâna se va încheia cu un alt eveniment important, care va îndrepta atenția Fecioarelor spre viața profesională, și anume Luna Plină din data de 3 decembrie. Aceasta va avea loc în zodia Gemeni și în casa Carierei din astrograma Fecioarelor, iar efectele ei se vor face simțite în prima parte a săptămânii următoare.

Dar momentul de Lună Plină va fi potrivit pentru luarea unor decizii importate privind viitorul profesional, multe Fecioare optând pentru un nou job sau pentru o afacere pe cont propriu.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top