Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Pești- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Pești- Oana Hanganu. Peștii investesc în sănătatea și în imaginea lor. Succesul nu se va lăsa așteptat nici în amor și nici în carieră.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru Pești este marcat de Luna Plină din data de 6 septembrie, care va avea loc în zodia lor.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Până atunci, ziua de luni, 4 septembrie, le aduce, Peștilor, șansa de a recupera o datorie sau de a primi un bonus pentru o activitate din trecut.

Marți, 5 septembrie, planeta Marte va ajunge în casa Parteneriatelor din astrograma Peștilor, aducând mai multă acțiune și pasiune în cuplu, dar și orgolii, gelozie și tensiuni.

Tot marți,  planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și, alături de Venus, le va purta noroc Peștilor care își caută un job mai bun sau doresc să fie promovați la actualul loc de muncă.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești, un moment de bilanț pentru mulți nativi, care au demarat diverse proiecte cu 6 luni în urmă.

Pentru alții, poate fi un moment de evaluare a relațiilor actuale, însoțite de decizia de a le continua sau, dimpotrivă, de a le „stinge”.

Chiar dacă deciziile vor fi dificile, prezența planetei Marte în zodia Fecioară îi va ajuta pe nativii Pești să acționeze așa cum e mai bine pentru ei.

Zilele de 7 și 8 septembrie le aduc Peștilor diferite oportunități financiare.

Sâmbătă, 9 septembrie, Peștii investesc în sănătatea lor sau în tratamente de înfrumusețare, iar duminică va începe o perioadă bună pentru noi afaceri și călătorii.

Duminică, 10 septembrie, planeta Afacerilor și Călătoriilor, Mercur, va ajunge în zodia Fecioară, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Pentru Pești, asta înseamnă nu doar afaceri noi, ci și călătorii și distracție împreună cu partenerul de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top