Connect with us
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Vărsător- Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Vărsător- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Vărsător- Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie să nu se bazeze prea mult pe promisiunile care li se fac, mai ales dacă acestea sunt legate de bani.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru Vărsător începe cu Venus, Marte și Mercur în zodia Leu  și în casa Parteneriatelor din astrograma zodiei.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Luni, 4 septembrie, Luna se va afla în zodia Vărsător și va fi în armonie cu Jupiter din Balanță, aducând vești bune de la cineva din străinătate.

Marți, 5 septembrie, Marte se va muta în zodia Fecioară și îi va face mai combativi pe Vărsătorii care se judecă pentru un bun sau pe cei care sunt înscriși într-o competiție.

Tot marți, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și va favoriza comunicarea Vărsătorilor cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri.

Miercuri, 6 septembrie, Luna Plină din zodia Pești le va aduce Vărsătorilor noroc financiar, dar aceștia trebuie să analizeze orice propunere primită și să nu se bazeze prea mult pe promisiunile care li se fac.

Zilele de 7 și 8 septembrie sunt foarte bune pentru noi afaceri, noi colaborări, dar și pentru călătorii, iar sâmbătă, nativii Vărsători nu vor putea să refuze invitația la un eveniment, adresată de un vechi prieten.

Duminică, 10 septembrie, planeta Mercur va ajunge în zodia Fecioară, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Pentru Vărsători, acest tranzit astral aduce o perioadă norocoasă, în care vor primi cadouri, donații, credite sau vor avea tot felul de avantaje prin intermediul altor persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top