Connect with us
Horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2016. Previziuni Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2016. Se schimba lucrurile in bine pentru Balante

Horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2016. Previziuni pentru toate zodiile.

Se anunta o perioada tensionata pentru Lei, care vor trebui sa evite conflictele cu orice pret. Pe de alta parte, pentru Balante vestile sunt foarte bune.

Horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2016

Berbec

Ai o saptamana in care trebuie sa faci unele eforturi in relatiile cu ceilalti. Poti descoperi ca lucrurile nu sunt chiar asa de rele cum credeai si ca inca nu este totul pierdut. Ai grija la cum iti cheltui banii. Zile norocoase: 8 si 9.

Taur

Planul emotional este avantajat in aceasta perioada si soarele poate sa rasara pe strada ta. N-ar trebui, insa, sa lasi garda jos si ar trebui sa ai grija la o persoana din anturajul tau, care vrea sa iti faca rau. Zile norocoase: 6 si 10.

Gemeni

Se anunta unele vesti bune pentru tine in aceasta perioada, dar inca te simti stresat si nu poti sa vezi partea buna a lucrurilor care ti se intampla. Norocul iti va surade din plin, dar trebuie sa ai putina rabdare. Zile norocoase: 5 si 6.

Citeste si: Horoscop Voropchievici septembrie 2016. Luna decisiva pentru o zodie!

Rac

Cei din familie au nevoie de tine si iti pun foarte multe sperante in tine. Simti o anumita presiune si lucrul acesta iti provoaca o stare de neliniste. Zile norocoase: 10.

Leu

Este o saptamana cu unele dificultati, in care trebuie sa iti tii nervii sub control, chiar daca uneori vei vrea sa explodezi. Tensiuni la locul de munca si in relatia cu persoana iubita. Zile norocoase: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top