Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii trebuie să analizeze cu atenție ofertele de muncă pe care le primesc și, pe cât posibil, să răspundă la acestea după data de 15 aprilie.

Și cei care trebuie să aleagă între actualul job și o afacere personală ar trebui să aștepte revenirea lui Mercur la mersul direct.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe relația de cuplu chiar de luni, când Luna aflată în Vărsător va fi în armonie cu Mercur și îi va motiva pe nativi să își analizeze viața sentimentală, să învețe din greșeli și să se gândească la schimbările necesare.

Schimbările vor deveni realitate după data de 15 aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec.

Marți, aceeași Lună aflată în Vărsător și în casa Parteneriatelor va forma un aspect tensionat cu Venus, planeta Iubirii, crescând riscul unor discuții și probleme în cuplu sau provocând retragerea nativilor dintr-o afacere.

Acest aspect poate afecta și relația cu șefii în cazul Leilor care au statut de angajați dar încearcă să își dezvolte și propria afacere și, din acest motiv, sunt prea obosiți la serviciu și nu dau randamentul obișnuit sau fac erori pe care trebuie să le corecteze altcineva.

Cu toate acestea, încă nu e momentul pentru a alege între job și afacere. Acesta va veni după data de 15 aprilie, când Mercur, planeta Comunicării și afacerilor, va reveni la mersul direct.

Miercuri, 11 aprilie, s-ar putea ca o călătorie în interes profesional să dea peste cap agenda personală a Leilor, dar succesul obținut de  nativi cu această ocazie le va consolida statutul în firmă sau le va aduce, ulterior, propuneri de colaborare de la alte companii sau de la persoane care vor dori ca nativii să facă parte din echipele lor.

Oricât de interesante ar fi aceste propuneri, Leii ar trebui să nu se grăbească să dea un răspuns înainte de Luna Nouă în zodia Berbec. Aceasta va avea loc în dimineața zilei de 16 aprilie. Oricum, nativilor li se recomandă să aibă așteptări și pretenții realiste.

Ziua de vineri, 13 aprilie, va fi una norocoasă pentru Lei. Aceștia vor fi premiați la job sau, acasă, vor fi impresionați de sensibilitatea și generozitatea partenerului care îi va lua prin surprindere cu daruri și declarații.

În weekend, Leii pot pleca într-o călătorie, caz în care e bine să aibă mai multă grijă de bani și acte și să pregătească și verifice, cu atenție, fiecare detaliu.

Weekend-ul va fi un fel de mini-vacanță pentru că foarte mulți Lei vor profita de timpul liber pentru a se odihni și pentru a-și ”încărca bateriile”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top